søndag den 30. oktober 2016

HJEMMELAVEDE FLØDEBOLLER MED HINDBÆRSKUM ♥ I samarbejde med Odense Marcipan!

 ~ Hjemmelavede flødeboller med lakrids og hindbærskum ~

Vi er skiftet til vintertid, og dagen startede på fineste vis med en tyk dyne af lyserøde skyer henover mit hood. Det er skønt at være hjemme igen! I weekenden har Hector og jeg spist morgenmad hos min veninde, og senere dryssede vi rundt i byen - til lidt praktisk oseri af hjemmesko og varmt til vintertiden. 
- Vi har været på cafe og drukket " sssmmuffiiii", som Hector kalder det - og så har vi spillet en del fodboldkampe, hvor Hector øver sig i ikke at græde, hvis morens hold ind imellem vinder... ;)

Og så er det jo Halloween weekend! - Jeg ved ikke, om I kan huske sidste år, hvor jeg hoppede på tungen for at lave en "uhyggelig fest" sammen med Hector - Det endte med, at ingen - desværre - kom forbi til "trick og treat", Hector ventede ellers i flere timer. SÅ. I år blev vores fest lidt mindre "pyntet" - men i stedet har vi i formiddags lavet lidt "uhyggelig" søndagssødme i form af hjemmelavede flødeboller med lakrids og hindbærskum!

~ En tyk knasende chokoladeskal, blødt skum og marcipanbund ~

Flødebollerne er nemme at lave - Det er Odense Marcipan, der har hjulpet os på vej - de har sendt mig en hyggelig kasse med b.l.a. de sprøde chokoladeskaller. Jeg har i lang tid gerne ville forsøge mig med  at lave flødeboller, men jeg synes, det var et uoverskueligt projekt. De her chokoladeskaller er lavet for forhånd - og man skal blot tilføje skum og pynt. Den del er nem og hyggelig. De lækre chokoladeskaller kan I finde lige HER  

Blødt hindbær med lakrids skum
Skummet er lavet af pasteuriserede æggehvider, sukker, glukosesirup og lidt vand. Jeg tilføjede hindbærdråber og rød farve og også knasende lakridsstykker. Det kan man variere, som man lyster - almindelig hvid sukkerskum er også lækkert! Bunden er skåret af en grov marcipanmasse.

Små Spøgelser til pynt 
De små spøgelser er skåret af hvid fondant og lakridsøjne. Næste gang vi skal have gæster, vil jeg lave en omgang flødeboller og pynte med guldstøv, glasur eller andre fondant motiver. 
Det er nemt og ser så fint ud. 

~ Uhhhh - Der står nu 8-9 spøgelser i køleskabet og blinker når man åbner lågen ~

Jeg er ladet op til en ny uge - jeg glæder mig til at komme tilbage på arbejdet og samle op på stort og småt fra min Kinatur - Men først daser vi videre i søndagen, mon I gør det samme!?

Go' aften til jer, 
Produkterne til dette indlæg har jeg modtaget som en gave - 
Billeder og ord er altid mine helt egne! Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

4 kommentarer:

 1. Hvor er de fine, får lyst til flødeboller nu:-)
  Dejligt med sådan en kasse lige til at gå i sving med.
  Aften hilsner herfra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Maria - de er virkelig gode - jeg spiste alt for mange og planer at lave dem snart igen - det bliver et farligt kendskab :D Tak for din hilsen og dejlig uge til dig <3

   Slet
 2. Mums, de ser godt lækre ud. Tror da at jeg skal prøve de skaller en dag, nemmere bliver det da vidst ikke ;)
  Kh Lena

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja du skal Lena - det er så nemt og ser altså ret prof ud!! - Dejlig uge til dig, klem Mille

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...