søndag den 25. september 2016

SØNDAG MED SOLSKIN, KAF' OG FINDERSKEEPERS!


Weekenden lakker mod enden - Jeg stod tidligt op både i går og i dag for at få det bedste ud af den. "Milletid" med søde veninder, Pokemonjagt med Hector, lidt praktiske gøremål og bare weekend-daseri. Sådan en sensommer weekend med solskin, kaf' og masser af hygge. 

I formiddags var min veninde og jeg på Godsbanen for at kigge på alle de mange lækre designsager til FindersKeepers. Jeg gav en heads-up på Facebook omkring markedet i går, måske I også har været forbi!?  - Ellers har jeg samlet en lille række billeder af de mange fine ting, eller i hvert fald et lille uddrag!

~ Handcraftedcph ~

Jeg kendte ikke til Handcrafted, men blev nærmest draget af standen og deres fine ting! - Handcraftedcph er smykker med et enkelt og grafisk udtryk - Sølv og guld- designs til fine priser. Min veninde fandt en virkelig pæn sølvring, og jeg selv kiggede langt efter et vedhæng, der stod "Aarhus" på - Det er røget på min ønskeseddel! 


ByFrema er illustrationer og fotografier trykt på genbrugspapir. Et stort udvalg i mange forskellige farver. Jeg er særligt vild med deres botaniske fotografier, et eventyrligt og magisk udtryk!Jeg kunne ikke stå for de skønne ophæng fra Mie Frey - De satte et kæmpe smil på mine læber. Mie Frey har også lavet en super fin graviditetskalender og flere søde børnebøger. 


Zand er minimalistiske læderdesigns af punge, tasker, ophæng mm - Virkelig stilfulde og enkle ting, produkter jeg stadig havde i hovedet, da jeg gik fra markedet! Jeg er særligt vild med de små grønne punge, farven er  bare så pæn! Frohline er grafiske tegninger. Mange forskellige motiver tilsat lidt farve. Frederikke Lange står bag illustrationerne - udtrykket er grafisk og råt - Seje streger fra en kreativ hånd! 
Solo Socks er et genialt koncept af sokker der ikke passer sammen og alligevel alle passer sammen. Man skal ikke lede i vasketøjskurven efter to ens - med de samme mønstre og farvespil, er sokkerne designet til at matche sammen! 


Ham / Lerche er et af mine favorit Aarhus-mærker - Jeg har før skrevet om min begejstring for dem. Det er håndlavede læderprodukter af bl.a. æsker og etuier der kan bruges til forskellige små ting. Jeg har selv en lille æske på mit badeværelse, og jeg er så glad for den! Derudover rummer kollektionen tasker, punge og andre lækre lædersager!


Artworkaway er sort/hvide motiver af Mai Staunsager, skabt på hendes rejser. - De er grafiske og humoristiske - et skønt udtryk! 


Som sagt kun et lille uddrag fra markedet - Hvis I vil holde øje med hvornår der er designmarked igen - kan man følge FindersKeepers på Facebook lige her.  Det er et fedt indspark til weekendhygge! ;)

Go' aften til jer, 
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...