torsdag den 22. september 2016

ET LILLE GULDBLAD!


Jeg har forkælet mig selv med et lille efterårstegn - et guldblad der smyger sig om min finger fra Pernille Corydon. Jeg ved godt det lyder helt fjollet, men jeg har det lidt sådan, at smykker er noget man man ønsker sig af andre i gave, det er ikke noget man køber selv. - Jeg aner virkelig ikke hvorfor jeg har det sådan, er jeg mon den eneste!? :D - I hvert fald tænkte jeg over det, da mine kollegaer komplimenterede min nye lille ring. - Det er en gave fra mig til mig - jeg synes nemlig, den er ubeskrivelig fin! 

Snart dømmes der weekend, jeg glæder mig, vi har et par hyggelige planer - Go' aften til jer! Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...