fredag den 30. september 2016

LATELY - GLIMT DER GØR MIG GLAD!

~ Hjertekaffe og chokoladevafler på Café Ziggi - Fineste Trøjborg og veninde! ~

~ Efterårsfarver og septembersol - Gåtur og Pokemonjagt med verdens bedste lille H! ~

~ Striber i mit køkken - Efterårsmad med brun sovs til! ~

~ Sensommer  -"lopper" med min veninde ~

~ Hverdagsmagi fra Aarhus teater og forestillingen American Spirit - sammen med søde Julia! ~

Jubii - Det er blevet fredag og weekenden står på et venindekryds, der blev sat for længe siden. Vi skal på wellness-weekend ved Limfjorden, der er dømt 3 retters menu, gåtur, spa, vin og masser af snak. Jeg har glædet mig til den her efterårsweekend i lang tid.  Min veninde og jeg har begge fået børn, og ses ikke så meget i hverdagene. - Jeg glæder mig helt vildt til at tage på eventyr!

Dejlig weekend til jer!Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...