torsdag den 29. september 2016

EFTERÅRSSHOPPING MED MINDST 20% PÅ ALT!

No1 /  No2  /  No3  /  No4  /  No5


Lidt sen aften-blogging - fordi jeg lige har opdaget, at man I dag og frem til i morgen klokken 12.00 kan få mindst 20 % på alle varer på Miinto. Hvis I har kig på et par sko, en parfume, en jakke eller andet, så se lige om I måske kan få det der! - Jeg ved godt, jeg er lidt sent ude, men der er stadig tid til lidt aftenshopping, 20% altså ret meget! 
- Jeg har fundet de lækre efterårssager på siden - jeg er ret vild med kjolen fra Stella Nova og skoene er også drøn-flotte! 

Min aften har stået på Aarstiderne og lidt oprydning. Nu klikker jeg rundt ved computeren, og er i en kamp mod mig selv, for ikke at tømme den pose vampyr-vingummier der ligger henne i køkkenskuffen... Jeg har på fornemmelsen jeg taber kampen! :-/

Go' aften derude, 
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...