søndag den 5. juni 2016

SOLSKIN OG SPRITZ - SOMMERHUSGLIMT!


I fredags efter arbejde rullede jeg vinduerne helt ned i bilen og susede til Uggerby i nordjylland, for at joine det allerbedste sommerhus-crew. Det er 5 år vi er af sted, og det er den fineste weekend med kanotur, bål, mad på grillen, strandtur, musik, havedaseri og kongespil - Sådan en weekend, hvor vi er ude dagen lang, drikker sommerdrinks og rå-hygger!Lørdag formiddag var vi et par piger, der tog på tur til genbrugsbutikkerne i Hirtshals, der plejer at være mulighed for fine, billige kup. - I år var ingen undtagelse - jeg fandt sko, en undertrøje, en lang hvid frakke og en glimtende skøn guldsag - den sidstnævnte hang på en stang med udklædningstøj - den er lidt skør men så fin på! :)

Nu vil jeg hoppe tidligt i seng - jeg har ikke sovet sååå meget de sidste par dage! ;)


Go' uge til jer <3Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

2 kommentarer:

  1. det ser ud til at livet er blevet nydt i fulde drag i den weekend ;) Dejligt med sådanne dage! Jeg kender godt det der med udklædnings tøj i genbrugsbutikkerne! en af mine favoritkjoler kostede kun 10 kr. og lå i en "udklædnings-kasse" men hey en prikket sag fra 80'erne med insp fra 50'erne er vidunderlig i mit klædeskab :) Den er fin Mille og med bindebånd lige som moden foreskriver ;) god uge til jer! Kram fra My

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er nemlig med at lede i alle kasser - jeg fandt også en hvid trenchcoat der er virkelig virkelig pæn - det er lige før jeg glæder mig til at skulle have en jakke på :D det var en go weekend, håber også du nød stranden og solen <3

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...