tirsdag den 7. juni 2016

LÆKRE BLØDE SLIP-IN SANDALER!


Jeg bliver lige nødt til at dele de her slip-in sandaler med jer! Jeg har jo fortalt, at jeg er vild med knudedetaljer og de her twist-sandaler er blevet favoritter. Jeg har købt dem for noget tid siden, og foruden at være virkelig pæne - så er læderet blødt som smør, og de er drøn-behagelige at have på. - De har nærmest siddet på mig siden jeg købte dem.  De er fra Topshop og I kan finde dem lige HER. 

Min uge er travl, men det er heldigvis med hyggelige aftaler og arrangementer, jeg glæder mig til! - I næste uge rejser jeg igen en tur til Kina for at arbejde, indtil da suger jeg til mig af junisolen og ude-aftener med søde mennesker.   

Go' aften derude <3 

Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...