søndag den 31. januar 2016

NEJNUAR!


Er her mon nogen? - Jeg bladrer lidt stille rundt i mine sider, og hvisker, at jeg er her nu, jeg er tilbage...
 - Hvis I har været herinde i løbet af måneden, er jeg ked af, at siden har stået uopdateret. Min januar har mere været "nejnuar" i år. Faktisk er jeg normalt heldig, at have et positivt sind, der er drysset med farver, men den sidste lille måned har, af flere årsager, været lang og hård for mig og min lille familie. Først nu begynder overskud og lyst til andet end hverdags-trummerum endelig at vende tilbage. 
Efter flere ugers fravær her, og også på Instagram, vidste jeg næsten ikke, hvordan jeg skulle udfylde den hvide indlægsside. Lysten til at fotografere og blogge bobler heldigvis i mig igen, men hvordan kommer jeg i gang og tilbage!? Måske med lidt nye fund, mine favoritter, kagelækkerier eller med varm kakao og vinterlige hverdagsglimt?

Jeg har i savnet at være herinde! 
Selvom januar skrives ud af kalenderen lige om snart, starter jeg nu, først nu, sådan rigtig op på det nye år - Og jeg har besluttet det bliver med kage! Det er nemlig min fødselsdag i morgen, så kan det ikke passe bedre! Jeg har fundet lidt billeder frem af små lækre, bløde og fine kager - Har I mon lyst til at kigge herind i morgen til en bid? <3


Go' aften derude!

Follow from Facebook / Bloglovin' / Instagram 

9 kommentarer:

 1. Tillykke med dagen i morgen, Mille. Dejligt, at du kigger ind igen <3

  - Kit

  SvarSlet
 2. velkommen tilbage... det rimer på kage! Mums

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det gør nemlig - og masser af det når der er fødselsdag på programmet! ;)

   Slet
 3. Tillykke med fødselsdagen og velkommen tilbage!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak øglemor ;) Go' uge til jer, klem Mille

   Slet
 4. Dejligt du er her igen Mille, jeg er vild med din blog. Og forsinket tillykke med fødselsdagen :-)
  Kh. Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Mette <3 Nogen gange kræver " den virkelige verden" ekstra meget nærvær - Din hilsen gør mig glad!

   Slet
 5. Mega forsinket tillykke med fødselsdagen. Jeg håber du havde en dejlig dag. Skønt at læse lidt på din blog, igen. Jeg har selv holdt en noget lang pause og har svært ved at finde foto- og bloglysten, igen. Men du tager sådanne fine billeder og skriver dejligt. Så tak for at vi må følge med. :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...