lørdag den 10. oktober 2015

DET KAN DU LAVE I DIN EFTERÅRSFERIE!

Godmorgen 
Så blev det lørdag, og mange af jer går måske en dejlig uge med efterårsferie i møde!? Så skal I lige kigge med her - jeg har nemlig været lidt rundt i blogland og samlet en række skønne ting, man kan lave i sin ferie - Ideer fra en håndfuld dygtige bloggere! 

SY EN SMUK SILKE-NEDERDEL
Christina har købt silke i Stof og Stil, og ser så über-skøn ud i sin ny-syede nederdel - På den fine blog Badelma-Badutski ligger der flere billeder af den lækre sag - Kig forbi det skønne univers lige her

SKÆR SYRLIGE ÆBLER TIL SPRØD ÆBLECRUMBLE
Rakel har på Barewunderbar delt sin favorit-opskrift - den får mine tænder til at løbe i vand! Den her lækre æblecrumble lyder perfekt til en indehygge efterårsdag - Find den på hendes stemningsfulde blog lige her

MAL PERSONLIGE OG SKØNNE KOPPER
Mejse har malet kopper til det fineste cirkus-summarum projekt - Hun har en dejlig krøllet og kreativ tankegang - Jeg elsker denne og mange andre søde ideer fra hendes hånd. Se mere på Blaamejsen lige her.

KRAVL UNDER ET TÆPPE MED EN STAK GODE BØGER
Malene har på Hvor Kragerne Vender samlet lidt spændende læsestof til ferien - Jeg skal altid forbi og se hendes rolige og inspirerende billeder - Bogstakken ser også god ud, se mere lige her. 

FYLD NATURENS HERLIGHEDER PÅ GLAS 
Hanne har samlet hyben ved stranden, og fyldt  hybenmarmelade med mynte på glas. Pure Food Passion er fyldt med lækre opskrifter og billeder - Denne er perfekt til et ferie- projekt, se mere lige her. 


Jeg har desværre ikke efterårsferie, men om lidt banker min søster på døren - vi skal spise brunch og senere på gåtur rundt i byen- En lørdag med søster-hygge, kaffe og daseri - Jeg glæder mig!

 - Nyd dagen! ;)
8 kommentarer:

 1. Tak for inspirationen til de kreative ting der kan laves i denne uge.
  Jeg har desværre heller ikke ferie, men jeg synes det er et godt indlæg og en god måde, som du har henvist til andre bloggere på :-)
  Håber du og søster har nydt dagen.
  Min mor og jeg har været i haven og nyde det kølige friske efterårsvejr og få lavet lidt hist pist derude.
  God weekend herfra :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maria - Tak for din søde hilsen her, så fandt jeg også ind til dit sted. Det er nemlig bare med at sende en masse blog-love af sted, så folk kan kigge rundt på de mange lækre blogs og blive inspireret. Håber du har en go uge, Kh Mille

   Slet
 2. Så fine og stemningsfulde ideer Mille-mor :D Jeg plejer også altid lave en omgang hyben/æble kompot med citron og kanel ved denne årstid - måske det skulle blive i næste uge.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi - du er er sød Anne <3 Jeg fik lige et glas hybenmarmelade af min kollega, der havde puttet en lille smule chili i - det var overaskende godt med en stærk eftersmag. Tror Hector og jeg skal samle hyben i weekenden. - Go' aften til dig :), kh Mille

   Slet
 3. Jeg er også fan af denne slags indlæg. God ide at blande en masse inspiration.
  God weekend og tak fordi jeg måtte være med :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er jo kæmpe inspiration søde Malene - Håber du nyder din efterårsferie <3

   Slet
 4. Svar
  1. Den er så fin din nederdel Christina, lige sådan en jeg godt kunne bruge også - jeg har flere projekter der ligger og venter på mig, go aften til dig ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...