tirsdag den 1. september 2015

SLAP AF / GO' MAD OG BOBLER!


Imens regnen siler, kigger jeg på billeder fra sidste uge, hvor jeg en hverdagsaften hoppede i et par høje hæle og drønede til Aarhus' latinerhjerte for at mødes med de søde medlemmer fra Fashion Unit. Vi har mødt hinanden flere gange og begynder at kende hinanden, men derfor har jeg altid lidt sommerfugle i maven, ikke mindst fordi vi for tiden planlægger en masse nye projekter og magi til vores fælles forum. - Jeg glæder mig til, at jeg kan fortælle jer mere om det hele. 

Vi mødtes på Slap Af, hvor vi var inviteret på tre retters menu og læskende drikke. Hvor heldig har man lov at være på en almindelig onsdag!
- Fordi mine hverdage er travle, og jeg ofte har aleneaftener med Hector, går jeg slet ikke så meget ud længere, som jeg har gjort førhen, men jeg er vild med det - Byen summer af liv, og "Slap Af " husede både par, veninder, venner og så selvfølgelig os. 


Vi drak søde og syrlige drinks, og maden var lige min smag. Mørt kød omfavnet af farverige grøntsager og lækker smag - haps!  
Det var en god aften - Vi er alle forskellige, er forskellige steder i vores arbejds- og personlige liv, men vi har en fælles passion, nemlig mode, æstetik, blog og fotografi. - Lige præcis derfor er det en skøn flok at mødes med, der bliver snakket på kryds og tværs, og vi opdateres i stort og småt. 


I bedste askepot-stil måtte jeg løbe ud af døren og ned ad de brostensbelagte gader, Hector skulle nemlig hentes og puttes i drømmeland. Faktisk gik jeg glip af kokkens overraskelses-dessert af skumfiduser, kage og frugt til at dyppe i en chokolade-fondue... - SUK! - Jeg må snart have mine veninder med en tur derind! 


I de her dage er der travlt på mit tegnebræt. Jeg rejser nemlig til Kina for at arbejde snart igen. - Jeg har været sammen med så mange gode mennesker den sidste uge, det har fyldt mig med energi og inspiration, og jeg glæder mig til turen. Håber også ugen er go' ved jer <3 
2 kommentarer:

 1. Sikken et dejligt indblik. Elsker dine billeder, men du kan også noget med ord. Fornemmer den der ærgrelse over at måtte forlade dette skønne øjeblik, også selv om du elsker det der venter. Tak fordi du deler disse eventyrlige hverdagsøjeblikke.
  Kærligst L.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde hilsen - Jeg elsker at være social - Min hverdag er enkel med få mennesker i løbet af dagen, så er det altid et frisk pust at komme ud og opleve, men det bliver ikke til så meget som jeg gerne vil - Men hverdagen herhjemme er jo også skøn! Vægtskålene skal veje med en god fordeling :) Go aften kh Mille

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...