fredag den 28. august 2015

FREDAGS-CRUSH // & OTHER STORIES!

No1  /  No2  /  No3  /  No4

Da nyheden om, at & other Stories skulle åbne butik i Århus, kunne jeg næsten ikke få armene ned. Jeg er vild med konceptet, indretningen, roen og de fine enkle ting på hylderne. Når jeg har været i København og andre storbyer kigger jeg efter butikken. - Det er ikke altid jeg køber noget derinde, men jeg får lyst til at liste rundt blandt hylderne, fordi de formår at skabe en historie og et rum omkring produkterne, der nærmest er magisk. Derfor er jeg også helt vildt spændt på at se butikken, og den åbner I DAG! 
- Jeg fundet et par skarpe finheder derfra - jeg må ind og se på sandalerne, de ser ret lækre ud! ;)

Weekenden er skudt igang, den er pakket med hyggelige events og dejlige mennesker. I morgen står den b.l.a på #bloggerlopper - Jeg er ved at samle en masse sager sammen af keramik, kunst, sko, tøj, et kamera, planteholdere mm - kommer I forbi og siger hej? :)

Rigtig go' weekend til jer <3 
  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...