mandag den 24. august 2015

PLANTER PÅ VÆGGEN!


I fredags var jeg til sommerfest med arbejdet. En hyggelig aften på Castenskiold med masser af farverige drinks og dans til sent. Jeg sov længe lørdag morgen, og da jeg endelig fik øjne listede jeg ned i stuen. Min svigermor, der altid er hurtig med en vittig bemærkning, var på besøg - hun grinede og udbrød, at jeg lignede en rotte der havde fået for lidt gift...! :-/ - Gisp, mit hoved var også helt tungt. Kender I det, at dagen så bare forsvinder, og man får dårlig samvittighed over at lave ingenting? 
Jeg fik daset og ladet op til en søndag med mere energi. Vi tog til stranden, var i haven og jeg knipsede også et par billeder herhjemme - Et lille kig indenfor, fordi jeg endelig har fået mit fine vægtæppe fra Finland sat op. Det er håndlavet broderi og tæppet viser vej til vores lille, grønne have.  


Go' mandag derude <3
11 kommentarer:

 1. Svar
  1. TAK søde Libbie - jeg er så glad for tæppet - jeg har i lang tid sukket efter et smukt vægtæppe - men man skal vist tilbage til 70erne for at finde det - eller altså til Finland - jeg tror de gemmer på så mange håndlavede skatte i Finland - Vil så gerne dertil og planlægger en tur med min veninde. Go' aften til dig :)

   Slet
 2. Fine billeder. Og nej hvor er det vægtæppe smukt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marie - når jeg kommer ind i stuen bliver jeg helt glad over de grønne farver :) - Dejligt med en hilsen fra dig - håber alt er vel hos jer <3

   Slet
 3. Jeg er helt vild med din grønne skammel ved døren! Det ser bare godt ud med den store plante ovenpå :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tak søde Trine - den stod i regnen for et par år siden - Den skulle med hjem - Jeg tror indimellem Hasse tager sig til hovedet over alt det jeg finder, man han siger aldrig noget :) Har du også et samlergen/ hjerte? Håber du har en dejlig uge.

   Slet
 4. Svar
  1. TAK Mejse - du skal snart komme og se det - og drikke kaffe i hjørnesofaen med fødderne oppe, meget snart! <3

   Slet
 5. Det er så smukt. Har du købt det brugt eller fra ny?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Malene - jeg er blevet rigtig glad for det - Jeg ville gerne der var lidt mere væg til det - men for nu hænger det lige der i stuen.
   Jeg så tæppet på pinterest for lang tid siden - og fandt det så tilfældigt på et mindre udsalg på en finsk hjemmeside - tæppet er vist tilbage i "normal" pris igen - men både med eller uden rabat synes jeg det er pengene værd :)

   Slet
 6. Hej, sikket dejligt hjem du har dig. :-)
  Og meget fint vægtæppe. Jeg har lige et spørgsmål: Hvordan er det hængt op?
  jeg er nemlig ved selv at kreere et vægtæppe til en gave, men kan ikke helt beslutte mig for hvordan det skal hænges op. jeg ønsker nemlig ikke, at der skal være en synlig pind, stropper eller lignende. Det må meget gerne være et skjult ophæng, hvilket det umiddelbart ser ud til at der er ved dit tæppe - er det sandt?
  :-) Vh Kirsten

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...