onsdag den 19. august 2015

HVERDAGS-FRYNSER!


Lidt billeder fra i dag, hvor jeg er ret stolt over, at komme igennem dagen uden at spilde hverken makrel eller tomat ud over min hvide trøje!:)
- Til lange tegnedage på kontoret, vælger jeg ofte tøj der er behageligt og løst - og så er jeg ret pjattet med frynser! ;)  

Jumper: MANGO  /   Skirt: MONKI  /  Watch: J&M DENMARK  /  Bag: Similar kind here 

Jeg nåede lige et par timer ud i solen i dag - det var tiltrængt. Jeg var så uheldig at tabe min ring i løbet af dagen - Den sad lidt løst på min finger, og pludselig var den bare pist væk. Jeg var ret glad for den, og kunne ikke helt slå det ud af hovedet - Kender I ikke det!? - Resten af dagen holdt jeg øje med hvert et fnug på gulvet. :) Nå, jeg håber den dukker op lige pludselig!  

Go' aften til jer <3 
4 kommentarer:

 1. Fedt outfit! Og uh ja - jeg mistede engang en diamant i en diamantring - ringen sad stadig på min finger, men pludselig var diamanten væk! Det var en lidt ældre ring, jeg havde fået, og jeg var så glad for den. Følelsen er ikke rar - men den går ligeså stille over...... Man har brug for et knus når sådan noget sker, så knus til dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh altså Trine - Din besked gjorde mig mere glad end du ved - Man bliver bare rigtig ærgerlig og ked - Og du mistede en diamant, pyh, den ved man er umulig at finde. Jeg har også opgivet at finde min ring - det er heldigvis "bare" en ring - dit knus hjalp, TAK! Dejligt med en hilsen fra dig <3 Håber du får en skøn uge, kh Mille

   Slet
 2. Svar
  1. Tak for din søde hilsen, go aften! :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...