søndag den 16. august 2015

PIIIISST - SÆT ET PAR KRYDS TIL SENSOMMER-LOPPER!

Jeg håber, I har haft en skøn weekend. - Jeg tjekker ind med et par save-the-dates til jer! Er I også vilde med med loppemarkeder, vintage og retro-sager, byder sensommeren på et par gode markeder i Århus. Hvis I er i nærheden, skal I kigge forbi! :) 


Bloggerlopper - Anbefaler jeg med et stort smil - jeg er nemlig selv med! :) Vi gentager successen og samles til endnu en omgang salg af en masse lækre sager! - Sammen med Malene, Julia, Ida, Ninna og Tenna, sælger jeg ud af de fineste lopper hos Balsalen i Århus.
Jeg håber, I har lyst til at kigge forbi og hilse på! ;)Vintage Kilo Sale - Er et pop-up salg af vintagetøj, Det er arrangeret af Louise - og jeg VED der er masser af über-fine fund! Det er i samme weekend som Bloggerlopper, så man kan jo lige slå to fluer med et smæk ;)Retroguld - Er hele 2 datoer der skal krydses af - Det afholdes på Godsbanen og bugner af retro og vintage samlet på et sted. Læs mere om de to markeder lige her eller følg med på Facebook - lige her.Små lopper med nye venner - Er et stort loppe- og designmarked for børnefamilier. Der har man mulighed for at finde lopper til børneværelset i en kombination af unikke designs og loppeguld - Der er hele 69 stande med finurlige børnesager - Jeg skal helt sikkert forbi!Flagstang Markeder - Et stort marked jeg næsten altid besøger. Næste gang er søndag den 27/9 klokken 10.00-15.00. Det er en blanding af tøj og ting - man kan næsten altid gøre et godt køb. Sidst fandt jeg en Safari-stol, den kom med mig hjem! Læs mere om markedet lige her - Eller på deres Facebook her!


Go' aften til jer <32 kommentarer:

  1. Jeg glæææder mig til at lege kræmmer med dig lige om lidt.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jaaaa - det blir' så godt, jeg er igang med at pakke sager - glæder mig til at se dig <3

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...