søndag den 21. juni 2015

OVERSPRINGSHANDLINGER!


Weekenden var krydset af til oprydning i kælderen - Et projekt der efterhånden er blevet lidt uoverskueligt. Men nu skulle det være og vi startede da også op med gode hensigter, men som timerne gik, blev projektet efterhånden erstattet af kaffepauser, solpletter, besøg og lækkerier på grillen. Overspringshandlinger af den bedste slags :)

Jeg har lavet syltetøj af en pose frosne hindbær, syltesukker, lidt mynteblade og en vaniliestang - Når sommeren nu ikke helt vil overgive sig, må den hjælpes lidt på vej, og smagen af søde bær kan anbefales! ;)

Lørdag morgen kom Hector stolt ned og fortalte, at han selv havde taget sit tøj på - Min store dygtige dreng! Vi kørte til bageren efter morgenbrød. Der var en kø så lang, og imens jeg ventede med nummer 762-eller-noget i hånden, dansede Hector en lille dans foran alle kagerne. Den stoppede dog pludselig brat og han udbrød " HÆÆYY... - Hvad sker der lige her???" - Ud fra det ene bukseben trak han sine blå boksershorts med stjerner på....De var vist ikke kommet helt rigtigt på alligevel... Jeg spruttede af grin, og det gjorde det meste af bagerkøen også. - Vi gik derfra med bagerbrød, underbukser og store smil - jeg klukker endnu! :D

Go' aften til jer <3 
6 kommentarer:

 1. Hi Hi jeg klukkede også. Sikke en dejlig oplevelse for alle dem der ventede på morgenbrød. Og så fedt med en 3 årrigs umiddelbarhed. Vil dog sig man er lidt mere diskret som 44 årig, hvis man har taget tøjet af i et hug og at der så sniger sig en sok ud af buksebenet, når man hurtigt hiver bukserne på for at gå til bageren....
  Skønt at se der stadig læses Hectors bog. Måske det snart er tid til nye sider.... God uge til jer. Håber Solen trodser vejrudsigten og giver et par skin til skt Hans.

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha - nej det var kun sjovt fordi det var ham og han skjulede ikke noget som helst - det blev efterfulgt af " HER MOR - vil du ik' ta dem i posen!" :D Og ja bogen bliver flittigt brugt, han henter den selv frem når vi har besøg - han er så glad for den! :)

   Slet
 2. Dejlige weekendbilleder-sommerbilleder. Skøn historie fra bagerbutikken, jeg grinede og fik helt tårer i øjnene- man kan jo se det hele for sig! Men så er det mandag - på med vanten-- øh nåh nej, det er jo juni!!! God St. Hans!

  SvarSlet
  Svar
  1. Der var også en ældre mand der kom hen til mig og konstaterede, at det var en kvik lille gut jeg havde med - oh yes :D håber I havde en hyggelig aften i går og tak for sød hilsen :)

   Slet
 3. dejlige billeder, som faktisk får mig til at tror at der har været sommer i farmor-huset ! tak for hyggelige timer under solen og søndags sovestriber på kinden :) flere af dem TaK :)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja mange flere af dem tak - det var hyggeligt med spontant besøg og dig på terrassen! <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...