fredag den 3. april 2015

DIY PÅSKE OPHÆNG!


Godmorgen - Solen skinner gennem vinduerne, og jeg starter lige dagen med en lille diy til jer. Jeg har klippet små påskekaniner og fugle i krympeplast, og de er blevet sat på grene i stuen - så kan påsken bare komme an med skøn mad,  lækre drinks og fyldte chokolader ;)

Lidt enkelt og fint på et par grene! Krympeplasten er fra Creativ Company. - Det er ret spændende, når man skal have plasten ud af ovnen. ;)  - Jeg ved godt, det er lidt sent, og påskehyggen allerede er skudt i gang, men jeg har lavet de små skabeloner, så I kan printe dem lige HER . :)


En lang skøn dag uden planer, og i morgen har jeg en aftale med søde veninder. - Håber, I nyder det -
Glædelig påske <3


10 kommentarer:

 1. Hvor er det fint!
  Krympeplast er et super materiale, når man lige får taget på det :-).
  Jeg har desværre ikke noget på lager pt. Ellers ville jeg fluks få lavet mig sådan et par fine ophæng! Det må jeg huske til næste år :-).

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Maj - jeg har tit leget med krympeplast, men det har været små ting som øreringe - Men det fungerer godt som små ophæng, fordi de er lette. Jeg har ideer til mange små motiver - Det behøver jo heller ikke kun være til påske :) Håber, du får en skøn uge, kh mille

   Slet
 2. De er virkelig fine, Mille. Glædelig påske også til dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth - det var lidt sent de blev lagt ud - der kan godt være lidt tid fra tanke til handling :)
   Håber, I har nydt et par hyggelige dage! :)

   Slet
 3. SÅÅÅ fine ... jeg vil lade mig inspirere og lave noget til KOLO :)

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK søde du - jeg glæder mig til at se din version <3 :)

   Slet
 4. Svar
  1. Tak :) Og meget nemt og enkelt at lave - håber det kan inspirere - man kan evt selv finde på et design inde i dråben :)

   Slet
 5. Super ide! Jeg havde store planer hvad angår påskepynt i år, men pludselig er det søndag aften og påsken er næsten ovre - jeg tror dog alligevel jeg vil lave lidt pynt i kommende uge. Så må det bare op og hænge næste år!

  SvarSlet
  Svar
  1. JA - det kender jeg alt for godt! -Jeg var også helt overasket over jeg fik gjort tankerne til virkelighed :) Jeg har en del julepynt, men ikke så meget til påsken - så vi manglede lige lidt på et par grene :) Jeg glæder mig til at se om du finder på noget - go uge til dig;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...