tirsdag den 31. marts 2015

PERSONLIGT FOTOKUNST - OG EN GIVEAWAY!


Jeg har sat et par lykkeglimt i ramme. Der findes så meget lækkert kunst af illustrationer og billeder - men jeg tror altså min lille familie udgør det fineste kunst til vores vægge. - Der er fokus på personlig indretning i boligen, og jeg spår, at familiebilleder får et stort comeback - Måske ikke lige de samme profilbilleder, som hang på væggene i 80'erne, men vores egen personlige fotokunst med skønne øjeblikke. Vi er alle sammen blevet kunstfotografer, særligt med Instagram som legeplads.
Jeg printer ofte mine billeder ud og sætter dem i ramme, så bliver de skiftet lidt ud og flytter plads, de gør mig simpelthen så glad!  
- For nyligt har jeg, med hjælp fra Cewe.dk , printet en ny stak billeder og en skøn fotobog med glimt og minder fra Hectors 3 første leveår.


Bogen er blevet en yndlings på reolen - vi har bladret en masse i den allerede. Selvom man måske har telefonen eller computeren pakket med fine glimt, så er det altså noget helt specielt, at sidde med billederne i hænderne.  
En ting der i øvrigt slog slog mig, da jeg skulle sætte bogen op, vil jeg skynde mig at give videre - Selvom vi har smarttelefonen ved hånden, og billederne ser klare og fine ud derpå, så er kvaliteten, når billederne kommer op i størrelse, virkelig dårlig! Jeg kan kun anbefale, at have et kamera ved hånden til store og specielle lejligheder man gerne vil forevige. Det behøver ikke være et stort spejlreflekskamera, men et kamera der kan tage billeder i højere opløsning end telefonen. Da Hector blev født, tog vi den første tid kun billeder med vores telefoner, og det ærgrer mig altså lidt i dag! 

Jeg synes, det personlige fotokunst er det fineste element til boligindretning - Derfor er jeg også helt vildt glad for, at kunne overraske JER med en lækker giveaway!

GIVEAWAY:
Et heldigt asen vinder sin egen CEWE FOTOBOG i luksus fotopapir. Den er nem at sætte op og kræver ikke meget andet end en stak af jeres personlige billeder at sætte i. Det kan være jeres børn, en ferie, en fest eller noget helt andet der skal foreviges i en lækker bog på hylden! 
Alt I skal gøre er, at skrive en kommentar med jeres mail her til indlægget - jeg trækker vinderen mandag den 13 april! :) 

Jeg har påskeferie fra i dag - og jeg har en date med min symaskine senere - Men først -> mere kaffe! Ahh ferie, du er tiltrængt! :) 
Go' dag til jer <3

UPDATE - VINDEREN ER NU TRUKKET! 


Giveawayen er lavet i samarbejde med Online Fotoservice!

29 kommentarer:

 1. Oijjjjj! Dét vil vi gerne vinde. Jeg er i forvejen knalddårlig til at få fikset børnenes Barnets Bog. Det her kunne make lidt up ;) God dag! Kh Mai / maiodgaard@gmail.com

  SvarSlet
 2. Den kunne bestemt være kærkommen ved mig, da jeg planlægger at bruge noget af min barsel på at få lavet en fotobog med billeder fra nogle måneders feltarbejde i Uganda :) Jeg krydser mine fingre! Hav en dejlig påske! Kh Vibeke, vibeke_skaarup@yahoo.dk

  SvarSlet
 3. Det var faktisk en rigtig god idé, at samle nogle af sine fine billeder i en bog :) Jeg er med! KH Trine, fruamstrup@gmail.com

  SvarSlet
 4. Den vil jeg rigtig gerne vinde, jeg har tænkt på at skulle lave sådan én såååå længe men har ikke fået det gjort.
  Hilsen Karen, kme.nielsen(snabela)gmail.com

  SvarSlet
 5. Hvor er det en fin fotobog - og nogle dejlige billeder I har sat i :-)) min mail er freja-hjerpe@hotmail.com

  SvarSlet
 6. Så fin bog! min mail er amanda.a.w@hotmail.com

  SvarSlet
 7. Det vil jeg virkelig gerne vinde! Min søn elsker at bladre i bøger, og ind imellem peger han op på vores billedvæg og siger "Frederik", "Far", osv. så det ville være så dejlig en gave at vinde :)

  Vh Mie Kristensen
  miekrumme(a)hotmail.com

  SvarSlet
 8. ihh nyd ferien <3 jeg har lige 2 dage som også skal nydes med kreatid :) kram herfra

  SvarSlet
 9. Det ville være dejligt med en fotobog,så kan jeg sætte billeder af mine børn og familie i. :)
  piastulle@hotmail.com

  SvarSlet
 10. Ville så gerne lave en fotobog med billeder af min dejlige nevø og niece - ren kærlighedsbog!

  camillakirstine@hotmail.com

  SvarSlet
 11. Øøøiijjj hvor ville jeg gerne se HELE jeres fine fotobog. Skønne knivskarpe billeder virker det som om.

  Skulle jeg være heldig, ville jeg lave en bog til min kæreste... hvis ellers jeg kan hugge alle hans fiske-billeder. Fritidsfiskeri er hans helt store hobby.

  piahaun@gmail.com

  SvarSlet
 12. fin præmie! jeg vil gerne deltage. hilsner fra mamalotten@gmail.com

  SvarSlet
 13. Ville elske at forkæle min veninde med denne så hun kan få fine billeder af hendes datter og barnebarn <3 de bor i hver sin ende af landet

  SvarSlet
 14. Orv ville være skønt - så ville jeg lave en fin fotobog med min søde datter! Har en masse billeder der ind til videre kun er på min telefon..

  Stinebech86@gmail.com

  SvarSlet
 15. Det ville være lækkert! Jeg har en masse billeder fra rundrejse i Japan liggende klar. Rejsedagbogen er allerede skrevet rent 😊
  Toenning@gmail.com

  SvarSlet
 16. Dejligt! Jeg kunne godt tænke mig en med en masse gode højskoleminder :)
  laurabjaerge [@] gmail.com

  SvarSlet
 17. Kunne godt tænke mig at få vore bryllups billeder sat i sådan en bog :)
  Marialundpedersen@gmail.com

  SvarSlet
 18. Jeg vil også meget gerne deltage :-)
  God påske fra Lisbet

  SvarSlet
 19. Mon ikke jeg kunne fylde sådan en ud med hundebasser og andre glimt?
  Jeg er vild med, at du har valgt så mange fotos i store størrelser.

  SvarSlet
 20. det vil være fantastisk at vinde, jeg stoppede på højskole her før jul, og vil bruge bogen til dejlig minder derfra..

  / joan / Joan@wooz.dk

  SvarSlet
 21. Har lavet to fotobøger eller noget i den dur i al den tid, vi har haft lille D. Det er jo alt for lidt!! :)

  candmorblog (a) gmail . com

  SvarSlet
 22. Jeg ville elske at vinde en fotobog - har tonsvis af billeder, som bare ligger på computeren!

  astnie (a) hotmail.com

  SvarSlet
 23. Læste dit indlæg i avisen. Det er en god idé med fotobog istedet for barnet bog. Det er meget smukt med lidt kunstneriske sort/hvid natur fotos iblandt. Også godt tip medsmartphone kameraets pixels. Det er noteret. Vi vil gerne vinde sådan en fotobogs fætter, da vi har både bryllups og bryllupsrejse fotos liggende fra december og jan/feb i stakkevis på computeren vi længe har talt om at få.sat i en fotobog, samt da vi venter vores første barn til juni, og ville være perfekt til barnets bog. Tror da også vi skal prøve at få taget familiefotos og hænge dem op efter de er blevet redigeret lidt på instagram el lign. Det har jeg faktisk ikke afprøvet endnu.
  Mhkmm@outlook.com

  SvarSlet
 24. Jeg har lavet fotobog i de tre første år af livet med børn, en nu er jeg 2,5 år bagud. Derfor vil dette jo være fantastisk, så jeg krydser fingrer.
  tinadamkjer@gmail.com
  /tina

  SvarSlet
 25. Så dit indlæg i avisen, og nu kender jeg så også din blog😉
  Har længe villet lave en fotobog; måske er dette det lille puf, der skal til,
  for at få det gjort?
  Forårshilsner fra Trine, tsoelver@gmail.com

  SvarSlet
 26. Det ville jeg elske at vinde..:) Karoline har lige her i weekenden sagt, at hun ønsker sig sådan en bog med billeder fra da hun var baby og lille.. Nok også på tide, når man lige er blevet 7 år...;)
  Knus Anne

  annchen.aeblekinder@gmail.com

  SvarSlet
 27. Hov, her kan jeg da lige nå at være med. :)

  Vil vildt gerne vinde, så vi kan lave en fin bog som din. Sikke skønne store fotos du har udvalgt. Jeg er fuldstændig forelsket i lille Hector i vandkanten. <3 <3 <3

  Kh Tine // detbedstejegved@gmail.com

  SvarSlet
 28. Den vil vi vildt gerne vinde så skal den fyldes med billeder af vores 3 lækre børn - der er ikke noget bedre end historier som handler om en selv (:
  liselindingeman@gmail.com

  SvarSlet
 29. Dejligt du deler dine skønne hverdagsoplevelser med os i tekst og billeder. At kunne være i nu'et, hygge sig med aktiviteter med sine nærmeste og finde på diverse på fund i dejlige farver er en gave.
  Jeg nyder i øjeblikket at gennemgå alle vores fotoalbum, da jeg er ved at samle min 20 årige søns liv til en stor fotobog, som han skal have i studentereksamensgave. Det vækker så meget kærlighed at gennemgå hans barndom endnu engang. Det er et stort arbejde, da halvdelen af årene er papirfoto, så der skal scannes og udvælges, men det er tiden værd.
  Kh Lone.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...