søndag den 4. januar 2015

LIDT NYTÅRS KONFETTI!

Nytårsaften blev holdt i farmor huset med glitter og hatte og en go portion fyrværkeri. 7 voksne og 2 børn omkring bordet og vi havde bestilt al maden udefra - En 5 retters nytårsmenu fra Kokkens Fisk  - Haps det var godt! 
De to små drenge klarede aftenen så fint, faldt begge i søvn og sov trygt og godt, imens det bragede og sprang ude.Vi voksne var først færdige med maden sent - Vi drak bløde bobler og Irish coffee og hoppede ind i det nye 2015.  


Og så stod jeg der - under det farverige fyrværkeri og tænkte på det kommende år. Jeg laver som sådan ikke nytårsforsæt, men ligesom jeg i forrige indlæg tænkte tilbage på året der er gik, kan jeg godt lide at se fremad og have ønsker til det nye. - Her i 2015 vil jeg rigtig gerne se mere til de skønne mennesker der er i mit liv, men som jeg slet ikke fik set nok i året der gik. Jeg vil også have gang i nogle af de kreative projekter jeg går og leger med i tankerne. Jeg håber på et skønt nyt år med masser af glæde, oplevelser og nærvær. <3 

Har I gjort jer tanker omkring det nye år? 

Godt nytår søde mennesker <3


Pictures from New Year's Eve - Good friends came to visit and we had great food and drinks. - I am exited for this new 2015 - There are people I would like to see more this year and I have a lot of project I want to do, too - Do you have any plans or thoughts about this year yet? 
Happy New Year and thanks for checking in here <3    

1 kommentar:

  1. Jeg er af den overbevisning, at det er sundt at stoppe op og tænke, i hvilken retning skal livet tage. Er jeg glad nu, eller hvordan bliver jeg det hvis jeg ikke er. Nytåret er jo et naturligt sted at gøre dette. Mine tanker går i år på at dykke mere ned i de interesser som jeg har. Teater og performance kommer til at fylde mere dette år. Og så glæder jeg mig til ikke mindre end 3 stk. rejser i det kommende år :) Samvær med gode mennesker er også vigtigt, og jeg vil derfor blive bedre til at invitere ud på oplevelser eller hjem til kaffe :)
    Sødeste Mille, snart er du tilbage i Dk, og jeg glæder mig til at se dig. De største kram fra My

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...