mandag den 20. oktober 2014

SO EIN DING!

I sidste uge tog jeg et  lille smut ned i So Ein Ding på Nørregade i Århus. Det er en af Århus' vintage-perler - jeg glæder mig altid til at bladre i de mange bøjler.
Jeg blev mødt af let moderne blues-musik i den lille kælder. - Det er en butik med så meget sjæl og varme, pailetter, læder, pels, tern, prikker, glitter og og og....  







Jeg fik en snak med Gitte der har butikken, hun finder selv alle de lækre sager, b.l.a. kommer meget fra Amsterdam. Jeg elsker at købe ny-produceret tøj, men der er alligevel noget helt særligt over at købe vintage og secondhand. - Jeg får følelsen, at jeg har hænderne i noget helt unikt, fordi der kun er ét styk og fordi det har en historie. Men man skal ofte lede længe efter guldet og med en 2-årig - har jeg desværre ikke den samme tid til det. 
Nå, men jeg fandt faktisk en helt vildt FED sag i butikken - jeg tror næsten, at jeg gjorde årets favoritkøb!! - Den er vild og 80'er og jeg glæder mig til at vise jer mere! - Stay tuned ;) 

Har I mon også en favorit second-hand butik hvor I bor - og som I måske vil dele? ;)


The pictures are from So Ein Ding - a great vintage shop in Aarhus. I always enjoy to go there - They have a lot of cool stuff. I found something really special this time - I will show you soon, stay tuned!;) 

2 kommentarer:

  1. So ein ding, er fin fin sofistikeret lille butik ;) Der er kjoler fra alle tidsperioder, så det er vildt lækkert at gå rundt derinde. Men jeg skal være ærlig at sige, at mine perler er de lidt mere ukontroversielle butikker. bl.a har IM genbrug på nørregade, et lille "rack" med retro-tøj til 100 kr. Der ligger også en lille butik på mejlgade som er helt fantastisk; Inges Tøjtempel. Det er et yndlingssted for mig ;) Hilsen My

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja Århus rummer mange små fede butikker, der er ikke noget bedre end tage en shoppetur rundt i dem ;)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...