søndag den 19. oktober 2014

MY WEEK!

I denne uge forelskede jeg mig i de her vinterstøvler fra Billi Bi, de er enkle og grove og passer perfekt ind på min skohylde. Faktisk fandt jeg sådan et køb-to-par-og-få-et-par-gratis-tilbud... Ja virkelig, 3 kasser sko kom med hjem!!!! Det har jeg alligevel aldrig prøvet, jeg følte mig helt træt (men glad :)) ovenpå den tur. Er de ik' flotte?

 Jeg har været en hurtig-tur i skønne Berlin med mit arbejde. Meget tid gik med køretur og snik-snak med min kollega, men vi boede på et hyggeligt hotel, nåede også at kigge lidt butikker og spise frokost ude i et mildt efterår. 

  Jeg sov en hel uforstyrret, barnefri nattesøvn i en stor hotelseng  ( jeg blev næsten et helt nyt menneske :-D) - og vi fik luksusmorgenmad på hotellet med brød, skyr-yoghurt, mynthevand og en sød kage. NAM - 2 dage med et lille skud Berlin, der blot gav lyst til endnu mere.

Jeg fik endelig tid til et DIY projekt - og jeg blev SÅ glad for jeres hilsener og beskeder dertil - Tusind TAK <3

Og så har jeg testet Urtekrams nyeste øko-produkter - Jeg modtog en hyggelig efterårspakke med b.l.a. en paleo-brødblandning, kokosflager, rosiner og sprøde chia-knækbrød.
- I går stod den på tæpper og indehygge. Jeg smagte på de små øko-myslibarer, der i indpakningens farver er som skabt til mig :D - De små barer fås både med chokolade ( min favorit), mango og tranebær. HAPS!

I morgen ruller en ny uge af sted. Jeg har et par hyggelige aftaler i sigte - Men nu skal jeg se "Tarzan" med Hector - Det er et hit for tiden ;) - Nyd søndagen <3

2 kommentarer:

 1. Du bliver SÅ glad for de støvler, de har været uundværlige for mig de sidste 5 vintre og jeg er nu i gang med par nr. 2. De perfekte bikerstøvler.
  Og så lyder det i øvrigt ret dejligt med en sviptur til Berlin, gid det var mig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor skønt Ida, jeg synes de er SÅ fede fordi de er enkle men rå. Super dejligt at have nye støvler på hylden. Berlin var godt, men det var kun to dage og reelt kun få timer vi kom rundt i byen, da vi havde møder dernede. Så jeg drømmer om en tur derned til foråret. Go aften til jer ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...