mandag den 27. januar 2014

WEEKEND MED TOPPING!!
En dag kom jeg hjem til en guld-kuvert i postkassen - En invitation til nytårkur i Odense. E-mailen er en fantastisk opfindelse, men jeg er altså fan af rigtige breve, især dem i guldkuverter! :)
I lørdags drog jeg så af sted i min guldjakke og med blomster i favnen. - 18 duller var vi samlet til nytårskur hos min søde veninde. Hånden på hjertet har jeg ALDRIG fået så fin, velsmagende og kreativ mad! Jeg er vildt imponeret af hele arrangementet, min veninde er en helt særlig powerkvinde, der er ubeskrivelig smuk, sød og vanvittig dygtig til nærmest alt!
- Det var en uforglemmelig lørdag aften, og på trods af mange glas liflig, velsmagende vin og meget få søvntimer, var jeg søndag fyldt med energi. - Høj på weekendens oplevelser, nye mennesker og gode snakke.

Tusind TAK for jeres søde kommentarer til Hectors lille legekøkken, det gjorde mig glad og bare endnu mere stolt! :)
Jeg håber, I har fået en skøn start på ugen <3


Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

1 kommentar:

  1. Det lyder til at have været en fantastisk aften, en af dem, der virkelig giver energi :-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...