fredag den 24. januar 2014

DIY - LAV SELV ET LEGEKØKKEN!
Ideen med at bygge et møbel om til et køkken, så jeg en dag på Pinterest - siden har det rumsteret i mit hoved. Så da jeg fandt det lille tv-bord skulle Hector have et legekøkken!
- Jeg har de sidste par aftener knoklet med at pudse, male, lime og hamre og nu står det lille køkken i vores stue. Jeg er ret stolt af projektet, som i helt vildt! :D Rollerne er byttet om - Manden har stået i køkkenet og bagt boller, og jeg har været 3 gange i Bauhaus og en gang i Stark efter materialer. Jeg har snakket frem og tilbage med fagfolk, vist dem min lille tegning og op til flere gange sagt sætningen "jamen, det er fordi jeg er ved at bygge det her køkken..."!;)
Jeg er ret utålmodig - får jeg en ide, skal den helst føres ud i livet med det samme, og derfor har jeg heller ikke meget forståelse for, at Manden altså ikke liiige gider, at hjælpe med at holde noget, når han sidder og ser håndbold...! :) Jeg endte derfor med at hamre alle delene sammen helt selv - Der er masser af bøjede søm og skæve skruer, men pyt, Hector har godkendt køkkenet og nu spiser vi lune luft-boller og steger pandekager! :)

Jeg håber I får en skøn weekend <3

Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

19 kommentarer:

 1. Hvor er det fedt lavet! Der er pludselig ikke så langt fra inspiration til handling :) Selvom jeg er sikker på det har krævet arbejde, træls at manden ser håndbold, hehe.

  SvarSlet
 2. Ej, Mille, hvor er det altså fiiiiiint! Og mega sejt bygget! Du er altså virkelig en powerwoman.

  SvarSlet
 3. DET.ER.DEN.BEDSTE.IDE.JEG.LÆNGE.HAR.SET! Det er så flot pg virkelig et godt påfund, årh, hvis jeg var 5 år igen ville jeg ønske mig sådan et køkken!

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare blevet super fint, Mille! :) Så sejt. Glæder mig til at smage luftbollerne, og hvad der ellers bliver kreeret i det køkken!

  SvarSlet
 5. WAUUUUUUUUUUUW Mille, det er FANTASTISK, du er da simpelthen for sej!!

  SvarSlet
 6. Det er virkelig et skønt legekøkken...

  Men jeg synes nu også at møblet var lækkert før... Men jeg synes det er SÅ sejt du selv har lavet det - Det får mig til at overveje om jeg ikke bare skulle gå igang med at hænge de lamper op selv herhjemme ;0)

  SvarSlet
 7. Hvor er det fedt Mille, kan godt forstå, at Hector er glad for det!

  SvarSlet
 8. Rigtig flot udført og fedt at du helt selv har lavet det!
  Man er lidt stolt når man går fra et byggemarked med de rigtige ting!

  SvarSlet
 9. Sikke et drømmekøkken- det slår "Vordingborgkøknet"---

  SvarSlet
 10. Du er sej, Mille – det er et super fint køkken!

  SvarSlet
 11. Det er godt nok blevet fint :)

  SvarSlet
 12. Hvor er du sej :) og hvor er det blevet godt! :)

  SvarSlet
 13. Nøøøj, hvor er du god Mille! Det er da bare så fedt :D Er sikker på den søde Hector, nok skal blive en fremragende kok en dag!

  - Anne

  SvarSlet
 14. Wauw for en forvandling! Hvem gad ikke bage luftboller dér? Du er for sej, Mille:)

  SvarSlet
 15. Hvor er det bare kreativt og FLOT. Helt vildt.

  SvarSlet
 16. Hold da op hvor er det super flot! Jeg har også altid gerne ville lave sådan et legekøkken ud af et møbel, men har ikke lige nogen børn ;) Dit er godt nok utrolig vellykket:)

  SvarSlet
 17. Det er simpelthen for vildt, det der! Tænk, at du har fået ført det ud i livet - SÅ sejt. Jeg har - siden vi fik Malthe, for FEM år siden - drømt om bare en make-over af Ikea-køkkenet til ungerne, men det eneste, jeg har svunget mig op til, er masking tape på lågerne ;-D Du er godt nok arbejdsom, og jeg kan godt forstå du er stolt! :-)

  SvarSlet
 18. Helt vildt fint!!! Fed farve du har valgt 😊

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...