søndag den 1. december 2013

LIDT JULERIER!
Weekenden startede med, at lille H blev syg med feber og røde kinder, og senere kom Manden hjem og han var også dårlig... Jeg er heldigvis sluppet uden om sygdom (knock-knock), og i løbet af weekenden er de to "stakler" også livet lidt op igen.
Min mor har været på besøg til hygge og klip, lidt julepynt er fundet frem, og i dag har vi tændt lys og spist adventsgrød til morgenmad. Urtekram har nemlig spurgt, om vi ville teste et par af deres lækre økologiske opskrifter fra deres fine side Livet er meget mere ! :) I dag fik vi derfor en lækker krydret og økologisk grød med svesker, æbler, appelsin og nødder. Det mindede mig om, da jeg var barn, og min mor indførte "en grøddag om ugen". Adventsgrøden smager af JUL og giver en go' mæthedsfornemmelse. Det smagte dejligt og det er fint med lidt afvekslende morgenmad. Alle sanser er nu blevet kørt i den rette julestemning
- Glædelig 1. december til jer <3
Nogle produkter til dette indlæg er sponsoreret,
 men billeder og ord er helt og aldeles mine egne! 
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram


6 kommentarer:

 1. Skønne december, godt begyndt med klip, dekorationer, stjernelys, adventsgrød, en tur i en fredfyldt skov- og lille Hector med til det hele. Så fine billeder!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde hilsen - det var en meget dejlig weekend. Lille H er stadig ikke helt på toppen og vil ikke rigtig spise, men det kommer forhåbentlig snart igen :) go aften til jer <3

   Slet
 2. Hvor ser det bare hyggeligt og julet ud! :D Du er bare så god til at fange hverdagens små øjeblikke!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Kristina, din hilsen gør mig glad - mit kamera har ligget stille i noget tid, men jeg har genfundet lysten til at knipse lidt igen :)

   Slet
 3. Hvor ser det hyggeligt ud! - Og den grød lyder da vildt lækker, den må jeg prøve!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det var en hyggelig weekend, selvom den var præget af sygdom. Grøden er god, fordi der er bid i den og masser af smag- den er krydret og juleagtig. :) Egentlig har jeg aldrig været vild med grød som et måltid, altså risengrød til aftensmad har jeg aldrig været tosset med, men som en lille dessert er det lækkert :) Og som adventsgrød til morgen eller når man har været ude i kulden og har lyst til en eftermiddagssnack, er det perfekt :)
   Go aften til dig :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...