mandag den 2. december 2013

EDITION - ET KUNST OG DESIGN MARKED!Lidt glimt fra Edition, hvor der var SÅ mange fine sager. Jeg tullede rundt arm i arm med min veninde og var opsat på at finde en lille ting til mig selv. Men den dag blev jeg så overvældet af alle de smukke forskellige ting og dims og sager, at jeg slet ikke kunne beslutte mig for hvad jeg skulle købe, kender I ikke det?
Jeg gik dog ikke helt tomhændet hjem, for jeg fik et sødt lille "klip-klip" fra Marie Moos, der tegner de fineste streger. De små øjne hænger nu på min væg.

Så er ugen skudt igang - det er mørkt når jeg kører af sted om morgenen, og det er mørkt når jeg kommer hjem, det kræver altså selvforkælelse i form af kaffe, chokolade og en ordentlig stak mandariner, hver aften!;)
Håber I får en skøn uge <3


Billederne er b.l.a fra udstillerne FrkHansen, Crafternoon, Strups, Friday-Twenty2 ,Nynne Rosenvinge, Karina Bækkelund, Solvej Hvidt, Marie Moos mfl. - Og selvfølgelig White Wall Gallery, hvor Anja er hovedarrangør for det skønne Edition marked. Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

3 kommentarer:

  1. Så fine billeder:) Marie Moos nåede jeg da vist ikke engang sekv forbi

    SvarSlet
  2. Sikke dejlige billeder! Tak fordi du kom forbi:-)

    SvarSlet
  3. Iiih, hvor ser det farligt ud. Jeg var så ked af, at jeg ikke kunne deltage, men en safaritur til Kenya trak nu engang lidt mere. Faldt så til gengæld i julefælden på Arkitektskolens julemarked i weekenden. Puh, hvor var der mange fristelser :-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...