torsdag den 19. december 2013

EN STOR BLÅ VASE!
I sidste uge havde jeg en dag, hvor det regnede ude, og min dag bare var dum lige fra morgenstunden. Da jeg fik fri fra arbejde, besluttede jeg mig for, at jeg måtte glæde mig selv med en lille ting.. Jeg hentede H i vuggeren og kørte ned til genbrugsbutikken Terminalen for at finde den blå Germany vase, som jeg havde kigget på i noget tid. Jeg havde H i hånden og imens jeg fortalte ham, han ikke måtte røre ved alle de mange glasting, søgte mine øjne på den ene hylde efter den anden, bare den blå vase nu ikke var blevet solgt...
Endelig fandt jeg den - jeg stod et øjeblik og beundrede den og kiggede efter, om der var nogle skår eller mærker. Hector udbrød "Faaaaar"!?
- Mig: Nej nej lille skat, far er ikke h.." - Jo det var han, pludselig dukkede Manden op ved en af hylderne, han havde på samme tid, dag, minut tænkt han da også ville et smut forbi Terminalen! :)
Heldige jeg- det endte med han forærede mig den fine blå vase, og ja, nu står den så her med lidt farvede kugler og englene, som jeg klippede sidste år. Jeg synes farven er rigtig flot.

Jeg håber I har en skøn uge <3
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

11 kommentarer:

 1. Hvor er det sødt :) Sommetider skal der være plads til lidt selvforkælelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal der nemlig - selvom man ikke bliver lykkelig af materialistiske sager så kan det altså godt lune :D Rigtig god weekend til dig <3

   Slet
 2. Svar
  1. Ja tak Kristina - jeg ved jo vi deler en fælles keramik kærlighed og tænkte du også ville synes den her var fin. Den helt klare blå farve ser rigtig fin ud i vores gang :)
   Go aften til dig, vi har købt en stor pose snold og sofaen kalder :)

   Slet
 3. Hvor dejligt med en god slutning på en dum dag :)
  God weekend (og juleferie?) til dig og dine søde Mille

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Pernille, jeg skal lige arbejde på mandag så ferien er ikke startet endnu, men weekenden er tiltrængt og så skal jeg vist også have købt julegaver :)
   Rigtig go weekend til jer <3

   Slet
 4. Nej, hvor sjovt! :) Godt du fandt vasen i behold. Jeg har faktisk en lille blå Germany vase i samme glasering, som jeg aldrig rigtig har fået brugt. Den må du gerne få - for den vil være perfekt til din store vase. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan se den lige her: http://kreakullerogkrudtuglen.blogspot.dk/2013/05/tysk-keramik.html

   Og rigtig glædelig jul til dig søde Mille. :)

   Slet
  2. Ih hvor er det sødt af dig, den er godt nok fin - jamen maiken står den ikke og pynter i jeres hyggelige rammer? En sød hilsen fra dig, tak <3

   Slet
 5. Hvor sødt, at I lige mødtes :-) Og hvor er det en superflot vase!
  Rigtig glædelig jul til jer, søde Mille.
  Katrine

  SvarSlet
 6. I'm not sure exactly why but this blog is loading incredibly slow for me.
  Is anyone else having this issue or is it a problem on my end?
  I'll check back later on and see if the problem still exists.


  Here is my page ... Bristol Docks

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...