mandag den 14. oktober 2013

Og vinderen er....

Ååh jeg fik sådan en varm og glad følelse i min mave, da jeg så, hvor mange der har skrevet en hilsen til min GIVEAWAY - det gør mig meget glad. Mere glad end I ved! DERFOR har jeg besluttet, at putte et ekstra print i puljen og jeg har ikke kun trukket én, men TO vindere af mit håndtrykte drømmefangerprint! Et i sort og et i Pink :D
Jeg har læst alle jeres små beskeder, talt dem sammen og trukket vinderne via random.org.

Den første vinder er tatataaaaaa: IDA/ idawestphall@hotmail.com  Et sort print (u. ramme) er snart på vej til dig - TILLYKKE :) 

Den anden vinder er trommetrommetromme: RIKKE ZENIA/ Rikke80@gmail.com Et pink print (u. ramme) er snart på vej til dig TILLYKKE :)

Send mig straks en mail med jeres adresser og snart kommer posten forbi hos jer :)

TUSIND tak fordi I alle ville være med, og fordi I kigger herind til mit farveunivers <3

Kh Mille

4 kommentarer:

 1. Kære Mille! Ih, hvor er jeg glad! Glæder mig meget til at få din fine drømmefanger op i soveværelset her på Østerbro :-) Hav en dejlig aften! Kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Drømmefangerne er sendt af sted til jer i dag - håber de når frem uden skrammer - Dejligt du blev glad:)
   Rigtig god weekend til dig :)

   Slet
 2. Tillykke til de heldige vindere :-)

  Mille, har du selv lavet disse print, eller hvordan og hvorledes? Ikke at jeg vil stjæle din idé, men jeg ville bare høre om det er dig selv. P.s. endnu engang: Flot blog!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Michelle, hvor er du sød - ja trykkene er tegnet delvist i hånden og på min computer og dernæst er de håndtrykt på et anne nowak kursus jeg deltog i. Jeg er slet ikke færdig med at trykke, jeg synes det er en rigtig spændende process og jeg har masser af tryk ideer i ærmet :)
   Tak for din søde hilsen og rigtig god weekend til dig.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...