torsdag den 10. oktober 2013


For et par uger siden gik jeg rundt i magasin, i næsten en time kredsede jeg rundt om en jakke der hang på en bøjle og "smilede til mig". Jeg havde tænkt, at jeg gerne ville finde en læderjakke til efteråret, og nu var den der i det fineste bløde læder. Men selvom jeg havde prøvet den 2 gange, og den var perfekt, så blev jeg lige pludselig i tvivl. Jeg fik fat i min i søster - der dog hurtigt fik mig overbevist:
"Søs, køb den dog, du køber aldrig noget (LØGN) - Og du mangler jo en jakke (hmmm) - Den vil være perfekt sammen med alle dine kjoler (True!) - Du vil ikke fortryder det!" (KØBT!)
Jeg er SÅ glad for jakken - synes den er rå og cool :)

Jakken er fra Munderingskompagniet - Drømmer du også om en cool læderjakke, har jeg set, at Costume har samlet 12 lækre jakker sammen lige her.


I bought this jacket a few weeks ago - I was in doubt if I should buy it or not, but my sister convinced me that I should, I'm glad I did - It's perfect with all my vintage dresses :)

17 kommentarer:

 1. Åh, hvor jeg kender det! Den dér følelse af "jeg vil egentlig gerne have den, men jeg er ikke helt sikker. Burde jeg?". Sjovt nok, søger jeg også som oftest råd hos min søster :)

  Flot er jakken i hvert fald, både i sig selv og på dig! :)

  Kh,
  Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Rikke <3 Det er godt man har en søster til lige at hjælpe på vej i så vigtig en beslutning :)
   Rigtig god weekend til dig.

   Slet
 2. Den er VILDT fed! Og klær dig og dine kjoler vildt godt :-) Sjovt at høre at du ringer til din søster. Min søster ringer også altid til mig hvis hun skal overbevises om at købe noget. Man ringer vel til den, der siger det, man ønsker at høre, eller... Det er ihvertfald et super fedt køb!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh nu er jeg bare endnu mere glad for den, jeg synes også den er med til at gøre mig lidt mere rå, lidt mindre "sød" :D Tak for din søde hilsen Line og rigtig god weekend til dig.

   Slet
 3. Skønne billeder; den røde baggrund er som en drømmekulisse til dine billeder. Fantastisk.

  Jeg ringer i øvrigt også altid til min søster ved tvivlspørgsmål.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Rikke, hvor er du sød. Det er det man har søstre til ik - hun ved lige hvad jeg gerne vil høre :) Go weekend til dig, håber du får et par skønne dage

   Slet
 4. Hot damn, du er altså pæn Mille! Jeg går også og kredser lidt om en læderjakke, men det er svært at beslutte sig for den endelige. Måske jeg bare ikke har fundet den endnu. Tillykke med din :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi hvor er du altså sød Malene, jeg bliver helt genert - de røde farver er bare så fine. Hvis ikke du har en søster, så ringer du bare til mig når du har en jakke på hånden ;D jeg er virkelig blevet glad for min! Go aften til dig

   Slet
 5. Åh den har jeg også luret på flere gange, desværre råbte pengepungen NEEEEEJ. Men smuk det er den!! - Det er du i øvrigt også, skønne billeder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ida - min pung råbte også nej, men mit hjerte sagde JAAAA... el noget :) Jeg har ikke fortrudt, tror den passer de næste make sæsoner frem :) Rigtig god weekend

   Slet
 6. Den er da også bare lækker :D
  Læderjakker kan man altså ikke få for mange af ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er helt enig Malene :) Go' weekend til dig

   Slet
 7. Den er virkelig flot.
  Og billederne ligeså. SÅ smukke efterårsfarver!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker efterårets farver, især de røde, det er nemt at tage billeder med så taknemmelig fin en baggrund. Tak for din søde hilsen. Go weekend til dig.

   Slet
 8. Hvor ser du fantastisk ud - og især med den smukke røde baggrund!

  Jeg har en lækker orange læderjakke - 12 år gammel og håber aldrig jeg skal skille mig af med den! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak sødeste du <3 Jeg må se din orange drøm, tror aldrig jeg har set en orange læderjakke, men kan kun forestille mig den er misundelsesværdig med dit smukke hår. go weekend <3

   Slet
 9. ihhh hvor en fed jakke! Og skønne veninde DU er så smuk <3
  - My

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...