mandag den 12. august 2013

FARVERIGE BLOMSTER - JEG HAR SYET EN JUMPSUIT!Sommerferien bød på et par timer foran symaskinen, der ellers efterhånden havde samlet lidt støv, så det var dejligt med lidt kreatid og musik i højttalerne. - Det blev til denne buksedragt!:) Jeg lavede mønsteret ud fra to buksedragter fra klædeskabet, som jeg synes sidder godt. Kvaliteten er viskose, og den er behagelig at have på. Jeg er blevet ret glad for den.
Så er det mandag - jeg håber, I alle må få en dejlig og solrig uge <3


During my holiday I made this jumpsuit. The quality is viscose, it's really comfortable, and I love the print. It's Monday again - I hope you'll have a great and sunny week <3Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

29 kommentarer:

 1. Hvis jeg nu bare havde halvdelen af dine kreaevner, Mille, ville jeg være glad. Er dybt imponeret over, at du selv bare kan konstruere et mønster.
  Min vildeste kreabedrift denne sommer var at freestyle en hæklet skive rugbrød med spegepølse :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Smiler stort af din søde besked Marina - en freestylet hæklet rugbrødsmad går langt over mine evner - jeg kan simplethen ikke finde ud af de der hæklerier - er altid vildt imponeret over det der bliver hæklet rundt i blog og instaland :) go lørdag til jer

   Slet
 2. Smukke Mille og lækker buksedragt. I er et godt match :-)
  Kh Line

  SvarSlet
 3. Simpelthen skøn med skøn på! Viste du ikke også en fin, fin buksedragt sidste år på denne tid? Elsker buksedragter <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ditts - din besked gjorde mig simpelthen så glad - tænk at du husker det - det er rigtigt - jeg syede også en viscose buksedragt sidste år, jeg er dog mere glad for denne model. Tusind tak for din hilsen og rigtig god lørdag til dig <3

   Slet
  2. Skønne bloggere og flotte kreationer hænger altid ved ;-)
   Dit indlæg sidste sommer om blåbær står også meget tydeligt som et indlæg der bare emmede af sensommer og varme.
   Det er også en virkelig fin model den du har der! Ihhh... Bliver næsten nød til at forsøge mig med at lave en selv ;-)

   Slet
 4. Den ser helt vidunderlig ud..... Hvis min krop var egnet til en sådan, lavede jeg én lige på stedet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Camilla - jeg synes faktisk at buksedragter passer til de fleste - men kender godt det med man ikke lige synes det passer. Jeg stemmer for du syr en lækker buksedragt - sikker på du bliver glad for den ;) rigtig god dag til dig

   Slet
 5. Den er godt nok flot :) Jeg bliver altid så konservativ når jeg skal sy noget til mig selv og tænker "ej, den må hellere bare være sort", men den der er vildt flot.. Mod ønskes ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Thea - sender en masse mod i din retning :) Kender godt det med at vælge sort, men en sort buksedragt er nu altså heller ikke tosset ;) Jeg har en sort fra Mads Nørgaard og bruger den både til sneaks og hæle og er ret glad for den. Nu drømmer jeg om en dyreprintet buksedragt... og så når først den er i hus skal jeg nok også bruge lidt mod til at bevæge mig ud i verden i den :)

   Slet
 6. Hvor er du altså bare helt igennem fin! Rigtig lækkert print på buksedragten.. Kh. Maria

  SvarSlet
 7. Åh nogle fine billeder. Printet på buksedragten er ganske vidunderligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Rikke - jeg er vild med blomster, men på stof kan det også på en eller anden måse blive for meget - jeg synes det her er lige tilpas :) Rigtig go lørdag til dig og tak for din søde hilsen!

   Slet
 8. Hvor er den blevet fin! Du er så skide lækker, Mille <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Julia <3 - det er skønt at få gang i symaskinen - der skal helt sikker flere dragter igennem :)

   Slet
 9. hvor er den topfin, og hvor ser du godt ud i den:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Linda - din hilsen gør mig glad , go lørdag til dig :)

   Slet
 10. Ih, du har fået dig en buksedragt! Godt gået altså! :) Den ser virkelig lækker ud. Kh K

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kirsten - Ja jeg fandt en masse fint stof i stofbutikken i Åbyhøj - synes de har mange fine ting og hun er så sød hende der har butikken - stadig ikke fundet det rette leoprint :) Go dag til dig

   Slet
 11. Hvor er den bare flot...og igen, hvor er du bare kreativ :)

  KH. Lene

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Lene - det var en sød hilsen fra dig, håber du får en dejlig dag :)

   Slet
 12. Hvor er den fantastisk og du ser ufattelig smuk ud! Selvom buksedragten er så vidunderlig i stoffet og snit tager den ikke opmærksomheden fra dit smukke smil:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih Mette - jeg får helt røde kinder, hvor er du sød - en dejlig besked fra dig, tusind tak. Rigtig god dag til dig <3

   Slet
 13. Den er vildt fin. Når jeg ser dragten bliver jeg en lille smule misundelig over den designmæssige bagage du slæber rundt på. ;)

  Jeg må bare nøjes med de gode mønstre, jeg nu kan få fat i, og tilrette lidt hist og pist. Det ville nu være fedt at have fagligheden til at konstruere et mønster. :)

  SvarSlet
 14. Du er for lækker Mille:-) Og sikke en flot dragt!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...