fredag den 2. august 2013

BALSALEN I AARHUS - EN FIN LILLE PERLE!Balsalen er en lille lækker butik, der gemmer sig i en baggård på strøget i Århus. Jeg har efterhånden gået strøget tyndt, og derfor var det en fornøjelse, i går at finde en lille fin butik jeg ikke kendte. Butikken har de fineste bogstaver, tæpper, kunst og en masse andre lækkerier, bestemt en spændende lille "balsal", er man på strøgtur i Århus er den et besøg værd! Balsalen ligger på Frederiksgade 12 (i gården). Du kan også besøge deres hjemmeside lige her.

I går støvregnede det dagen lang, jeg havde min veninde under armen og kaffe i den anden og slentrede rundt i Århus i flere timer.
Min sommerferie rinder mod enden, men det har været en skøn en af slagsen. Jeg har været i KBH, i Sønderjylland og hjemme i haven. Vi har besøgt venner vi ikke får set i hverdagen, grillet, snust til et nyfødt lille babyhoved, været ved stranden, besøgt et par loppemarkeder, spist gammeldags vaffel-is med guf og bare nydt hinanden. Sommer i Danmark er slet ikke at kimse af.
Rigtig go'  weekend! <3


The pictures are from a nice shop in Aarhus called Balsalen. They have so many cool things.
Yesterday my friend and I walked around stores downtown all day. My summerholiday is coming to an end - I will go back to work on Monday. But I will enjoy the weekend first, hope you will have a great one, too. <3 
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

17 kommentarer:

 1. Ja, sommeren i Danmark er skøn. Især med det vejr vi er blevet velsignet med i år. Må helt klart ned og se den Balsal. Tak for tippet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vejret har været fantastisk - jeg må indrømme jeg elsker at rejse ud i verden - men i år har det været vildt dejligt bare at være hjemme :) Håber også I har haft en skøn ferie :)

   Slet
 2. Det lyder som en dejlig ferie Mille.
  Og det ligner et skøn butik, den kender jeg heller ikke, men det ligner bestemt et sted der må besøges ;-)
  /tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Butikken er rigtig hyggelig og hende der ejer den er bare sød og hjælpsom - der er en go energi :) Håber også I har haft en fantastisk ferie søde Tina:)

   Slet
 3. Uh godt tip. Tak for det:-)
  Og nej sommer i DK med så dejlige ting på programmet er fantastisk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er nemlig - vi er kommet helt ned i gear - bare så skønt. Håber også I har nydt ferien i jeres lille fine familie :)

   Slet
 4. Helt igennem fantastisk indlæg og skønne billeder. Der skal jeg helt sikkert forbi inden længe. Tak for inspiration :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde besked Tine - Rigtig go' aften til dig :)

   Slet
 5. Så megen billedfinhed på én gang. Fantastisk.

  Og du har helt ret - den danske sommer har været så smuk og mild i år. Helt perfekt til lange dage med søde minder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Rikke - jeg bliver så glad når jeg finder et farverigt og fint sted, så skal kameraet i brug. Rigtig god aften til dig - jeg nyder at følge dine billeder og fine skriverier og får sådan lyst til at læse, selvom jeg aldrig har været den store læsehest!:)

   Slet
 6. Fin butik, - dejligt med kreative hoveder som gider/tør lave en anderledes butik! kan forresten anbefale Marvins tandpasta (vist på ét af dine billeder). Den smager godt, er æstetisk flot på badeværelset og lidt luksus i den ellers rutine-prægede "jeg børster lige tænder"-hverdag ;)

  Hilsen
  Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Ved du hvad rikke, de tandpastas der er nemlig bare så fine og jeg af alle kan nemt komme til at købe nye ting pga det æstetiske udtryk. Jeg var MEGET tæt på at købe en tube med hjem men vidste ikke om det er " godt nok" til bisserne - men hvis du siger den er go skal det altså prøves! :) Go aften til dig

   Slet
 7. Flotte billeder.
  Den butik ser ud til at være et besøg værd.
  Ja, man må i sandhed sige, at vi har haft en fantastisk sommer i DK i år.
  Hvis bare sommeren var lige så god hvert år...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja hvis bare sommeren var sådan hver år - så er sommer i Danmark virkelig noget særligt - lad os krydse fingre, så bliver vi i hvert fald i Danmark til næste år også :) Rigtig go aften til dig :)

   Slet
 8. Uh, tak for tippet! Skal helt sikkert forbi en dag, for det ser da ud til at de har en masse fine ting :-)

  //Nicoline
  saylavi.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er rigtig mange fine ting - Jeg synes Århus har fået et rigtig godt udvalg af små hyggelige butikker. Store kæder og indkøbscentre er ok, men de små butikker er altså dem der er noget ved :) God aften til dig

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...