søndag den 28. april 2013
Lidt glimt fra den seneste tid :) Jeg har haft en uges ferie, men den er fløjet af sted - Der har været gang i det lille farmorhus, hvor vi arbejder på at færdiggøre nogle løse ender, og desværre måtte vi også alle 3 igennem et par dages forkølelsesvirus hentet hjem fra vuggestuen - åh og øv og i skrivende stund er jeg stadig ikke helt på toppen! Men jeg nåede dog at nyde min ferie med skønne mennesker, smil, farver, dejlig mad og et tulipantræ der er ved at springe ud :)
Jeg håber, I har haft en dejlig forlænget weekend, go' søndag til alle <3

A little bit of this and that;) My holiday last week went too fast as we are doing some projects on the house and unfortunately the 3 of us all had a few days with a cold, too. But I've got to enjoy the days, though - and I've spent time with friends, had great food and on top of it my tuliptree is finally blooming yaaii:) I hope you had a beautiful weekend and that you are going to have a great week, too <3

26 kommentarer:

 1. Som altid er jeg begejstret for dine fantastiske billeder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Kristina - din besked gør mig rigtig glad - jeg elsker at fotografere, manglende tid gør dog, at der er lidt imellem snapsene.. - så er det rart med en hilsen som din!

   Slet
 2. Øj, nogle hyggelige stemningsbilleder - trods sygdommen, ser det ud til at have været en skøn ferie!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Anne <3 Det var dejligt med nogle fridage, de var tiltrængt! Hasse og jeg havde talt om en tur til Amsterdam, jeg ville SÅ gerne og var ærligt lidt trist da den i stedet stod på praktiske-ting-ferie, MEN det var godt vi ikke sad syge på et hummer i Amsterdam :) - vi har hygget os - nu er hverdagen igang igen, sådan en uge går alt for stærkt! Go aften til dig

   Slet
 3. Skønne skønne billeder! Jeg håber at I får det bedre allesammen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! :) Vi er ovenpå igen - det var lidt som at gå rundt i en bobbel, manden var hårdere ramt end jeg, eller måske var vi faktisk ramt lige hårdt, men altså du ved, mænd ik!! ;) ;) Go aften til dig!

   Slet
 4. Skønne farverige glimt! Typisk at sygdom altid rammer en i ferien.. Agnes starter i vuggestue på onsdag og er spændt på hvor meget omgangs-halløj, der kommer med hjem derfra.

  God bedring!
  Lou

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lou - og JA typisk. Hvor er det vildt at lille Agnes allerede skal starte i morgen, time flies. Håber I får en dejlig første dag i vuggeren og ja, i starten hiver de ret meget med hjem, og hector er også ofte forkølet.
   Det er vildt at aflevere sit barn et andet sted, ret trist hvis du spørger mig, men det er så vildt så meget de udvikler i den vuggestue, rigtig dejligt at se:) Go dag i morgen - tanker herfra.

   Slet
 5. Skønne dejlige billeder Mille..! Jeg savner at følge med hos dig, men tiden er stadig knap herhjemme. Håber snart du/I er helt på toppen igen - ønsker dig en rigtig dejlig søndag aften og rigtig god uge! Knus fra Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Louise - og i lige måde, jeg har været lidt fraværende både her på bloggen og rundt i bloguniverset, håber at finde masser af tid og energi og lyst til det igen - Sådan må det lige være ind imellem... Knus til dig!

   Slet
 6. Fantastiske billeder Mille, og så smuk din lille H er, ligesom sin mama;-)
  Rigtig god bedring,
  Kram:-)

  SvarSlet
 7. Dejlige glimt, som altid - og rigtig god bedring til jer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Trine - Jeg får desværre ikke blogget så meget i den her tid, eller taget billeder, der er bare så meget drøn på her. Glæder mig til mere foto-tid og til at blive opdateret i bloguniverset - Håber du har en dejlig uge og tak for din søde besked:)

   Slet
 8. Jeg elsker bare dine billeder, Mille. Det er et skønt farvespil og næsten som at være med selv :-)
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK Line, din hilsen gør mig glad, rigtig meget! Go uge til dig. kh mille

   Slet
 9. billederne er proppet med ferievibes og solid hygge. hvor er det dejligt! jeg er især fan af det sidste billede. det fortæller hele historien så fint.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Linda - Er vildt glad for du bemærker det sidste billede - jeg var nemlig i tvivl om om det skulle på bloggen, men jeg er rigtig glad for billedet..
   Håber du får en dejlig og skøn uge. kh

   Slet
 10. Skønne billeder, håber I er ovenpå hurtigt igen. KH Ida

  SvarSlet
 11. Sikke nogle dejlige billeder - skønt det sidste! Håber I alle er på toppen igen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din søde hilsen Line - Det sidste billede gør mig glad, selvom jeg ikke selv bryder mig om at få taget billeder når jeg sover :) Rigtig go aften til dig.

   Slet
 12. Kære Mille, håber I har fået det bedre alle 3. Jeg er som altid glad for dine skønne billedglimt, og især billede nr. to af dig og skønne lille H er jeg helt vild med. Dine boller ser gode ud, vil du dele opskriften? Kh A

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Anita <3 Mine boller er mix af hvad jeg lige har i skabe og skuffer og så en masse sorte sesam, synes det ser fint ud med de sorte prikker og knaser det en lille smule :) Håber du har en skøn uge - det er ikke meget jeg når rundt i bloglandet for tiden - har så travlt på arbejdet og herhjemme - håber vi bogges ved snart igen!

   Slet
 13. Vilken Härlig blogg du har:) och jag följer dig nu.

  Om du gillar inredning, mode och design så kan du kolla in min blogg:)

  Ha en skön vårvecka

  LOVE Maria på inredningsvis.se
  (sverige)

  SvarSlet
 14. Igen: lækre, stemningsfulde og farverige billeder. Skønt!
  P.s. det net fra Tiger har jeg også. Jeg elsker det!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...