onsdag den 24. april 2013
Glimmer og glitter - Det minder mig om funklende stjerner på himlen eller et glinsende hav, jeg er vild med det! ;)  Jeg har i dag lavet mine egne hverdags-glimmersko og har planer om flere forskellige sommerpar i sølv og guld.
Vil du også gerne have et par fine glimmersko!? - DIY - Alt, hvad du skal bruge, er:
Sko (Jeg købte et par canvassko i H&M)
Lim (Jeg har brugt sort hobbylim fra Panduro)
Glimmer, ja masser af det!;) ( Alt slags glimmer kan bruges, jeg har brugt finkornet sort glimmer.)
Lak (Brug spray-hobbylak).
Sådan gør du:
Lim pensles på skoene, glimmer drysses på. Lad det tørre og ryst derefter overskydende glimmer af (udenfor;) ) - Lim efter med mere glimmer, til det er jævnt. Til sidst sprøjtes lidt lak på glimmerdelen.

Der er ingen grænser for, hvad man kan kan putte glimmer på - det er virkelig nemt og SÅ fint! ;)
Go' aften til jer <3


I love everything that glitters - it reminds me of a stary night and a shiny ocean. Today I made my own pair of glittershoes. It is very easy! DIY - all you need is shoes, glitter, glue and lacquer.
Glue the shoes and add glitter - Let it dry and shake off all the excess glitter. Add more glue and glitter, and when it looks nice and even, add lacquer on top. Now you've got your own beautiful shoes! The shoes are just for inspiration - you can glitter up whatever you want - go glitter-crazy;)
Have a great night <3

24 kommentarer:

 1. Ih, hvor fint og råt Mille - du kommer til at skinne om kap med forårssolen, håber jeg på!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde anne - jeg syne også de er blevet go'e, sådan hverdagsagtige:) Jeg skal helt klart lave et par mere som bare er all over glimmer. Håber du har nydt weekenden!

   Slet
 2. Hold nu op nogle hotte sko du har tryllet frem der!

  - Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Louise - det er bare så nemt og ser fint ud, jeg er klar på mere glimmer :D

   Slet
 3. Hold nu op nogle hotte sko du har tryllet frem der!

  - Louise

  SvarSlet
 4. Super god ide, det ser mega godt ud :)

  SvarSlet
 5. Åhh, glimmersko! Jeg havde et par i gymnasiet og det var en sorgens dag, da de måtte lade livet.. Siden har jeg ikke lige kunne finde det rigtige par som erstatning, men jeg kan jo bare gøre det selv! Hvorfor har jeg ikke tænkt på det noget før?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har det på præcis samme måse, har fundet rigtig mange fede glimmersko, men så er tåen ikke helt rigtig, så er de for herreagtige eller noget helt tredje, jeg synes det er ret fedt at lave dem selv, så får man dem som man gerne vil :) Man skal dog være forberedt på glimmerstøv pretty much overalt, så det er bare med at dække godt af :)

   Slet
 6. Jeg har netop betalt mig til et par glimmersko. Men tror da jeg skal prøve dette til mit næste par - for et par glimmersko er bestemt ikke nok :) De er blevet fede!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tina - nogle gange er det altså fedt bare at købe i stedet for at skulle lave alting selv - det er min store kæphest. Men faktisk også hyggeligt at lave glimmersko- fordi resultatet bliver ret meget ligesom dem man køber :) Jeg vil også lave flere:)

   Slet
 7. Super fine sko! og skøn blog du har!! :-) Jeg har fulgt dig på Instagram et stykke tid og så blev jeg nysgerrig og tog et kig forbi din blog :-) og du har hermed en ny læser ;-) Glæder mig til at følge med!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde besked, jeg har fulgt med inde hos dig i noget tid og synes også rigtig godt om din blog, håber vi blogges ved :)

   Slet
 8. Svar
  1. :) Der findes mange glimmer diy på nettet - jeg er glad for jeg kastede mig ud i det, synes også de er fede :)

   Slet
 9. Svar
  1. Jaaaa - men er alligevel ikke helt dækket nok ind, de er fine og cool og jeg er glad for dem, men fordi glimmeret er finkornet er de slet ikke larmende nok, jeg skal helt sikkert lave flere par :)

   Slet
 10. Wauw Mille, hvor er de fede - sikke en god idé :)
  Måske jeg skulle overraske Frederiksen med et par glimmersko...

  SvarSlet
  Svar
  1. Frederiksen = som i Karlas storesøster Frederikke

   Slet
  2. JA frederikke skal da klart have et par - tror nok hun vil synes det er sejt hvis hun selv har været med til at glimre sine sko :)go søndag til dig Anita! :)

   Slet
 11. Ej hvor er du kreativ!! Hvor er de dog blevet fede! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. glimmer er bare sagen, tak for din søde hilsen - så fandt jeg også ind til dig ;)go søndag til dig!

   Slet
 12. Suk, jeg eeelsker glimmer-sko, men har ikke lige haft 1500,- til et par Amust glimmer-sneakers, så den her DIY skal HELT sikkert prøves af :-) Tak for tippet!

  SvarSlet
 13. fedt nok :D
  det skal fandme prøves :D:D

  http://etsofieliv.blogspot.dk/

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...