søndag den 17. marts 2013I fredags var Julia og jeg på besøg hos Lisbeth til kreahygge. Lisbeth laver de fineste collager, og med hjælp fra hende skulle vi prøve at gøre kunsten efter. Jeg blev meget bidt af det, det er vildt fedt at arbejde med de forskellige collageteknikker og lege med former og farver. Jeg fik lavet et par små billeder, og jeg er fortsat herhjemme - Jeg håber, med tiden, på en eller anden måde, at finde frem til "min egen collagestil" - lige nu prøver jeg mig bare lidt frem :)
Jeg har mødt Julia og Lisbeth gennem et blogarrangement, og det er simpelthen så dejligt og hyggeligt med nye venskaber, hvor vi kan mødes omkring en fælles kreainteresse.
- Da jeg tog hjem efter dagen, var jeg boblende inspireret og bare rigtig glad:)

Tusind tak for alle jeres søde kommentarer til mit indlæg om det lille jakkeprojekt :)
Go' søndag til jer <3

18 kommentarer:

 1. Ih, så hyggeligt som I mødes og kreahygger. SÅ fine ting der kommer ud af det ;o) Tak for kommentaren på dagens indlæg - SJOVT du også har lavet et gult indlæg - glæder mig til at se det. Faktisk var det helt tilfældigt at alle mine billeder fra i dag var gule, men da jeg opdagede sammenhængen var det da helt klart oplagt at kalde indlægget yellow sunday ;o) Hav en dejlig (gul) søndag :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig bare vildt hyggeligt at mødes og kreahygge og snakke som om man altid har kendt hinanden, rigtig fedt. Kærligheden for den gule farve deler vi altså, er pjattet med gul for tiden :) håber du har en dejlig uge :)

   Slet
 2. Du tager altså bare sådan nogle fantastiske billeder der pirrer ens nysgerriged.... Jeg får lyst til at se mere, mere, mere af det som kameraet ikke lige fik indrammet
  Skønne collager du fik lavet. De matcher jo på finurlig vis din nye jakke:-)
  Kh Camilla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind TAK Camilla - hvor er du sød, din besked gør mig glad :) Og ja jakken var vidst selvskrevet til sådan en dag :)

   Slet
 3. Jeg sukker stadig efter din lækre jakke Mille, kan slet ikke forstå at sådan en skønhed kan produceres på bare en aften :o) Og tak for en fantastisk dag, jeg er så klar på flere kreadage :o) Jeg elsker den lille collage du fik lavet, så er meget spændt på at se hvad du ellers får lavet ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvtak søde Lisbeth - det var virkelig tophyggeligt!!! Jeg glæder mig til vi skal ses igen, you just name time and place så står jeg klar med min kæmpekuffert :) ( ville skrive "mine store tasker" - men det så lidt skørt ud på skrift!! høhø ) håber du har en dejlig uge - vi ses snart igen.

   Slet
 4. Skønne billeder Mille fra en (hvad der ser ud til at være) en super hyggelig dag:0) SÅ hyggeligt at I mødes og kan kreahygge sammen. Ha' en dejlig aften!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Louise - dt var virkelig en god dag, jeg var i kæmpe godt humør bagefter og følte mig vildt motiveret til flere kreative sysler, dejligt at man kan skabe den følelse ved at være sammen med andre omkring projekter. håber du har en dejlig uge

   Slet
 5. Det ser så hyggeligt ud og fine resultater I fik ud af dagen. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var bare en go dag- resultatet var jeg stolt af på dagen, da jeg kom hjem gik jeg lige og tykkede lidt på det og har det bare sådan at jeg vil endnu mere, jeg vil virkelig gerne fordybe mig i det og få lavet nogle rigtig fede collager - men udtrykket skal kommet lidt af sig selv, bare rigtig dejligt at Lisbeth delte ud af erfaring og teknikker - vildt fedt. Go aften til dig :)

   Slet
 6. Det ser barr ud til at have været en dejlig omgang. .. skønne vollager!

  SvarSlet
 7. Det lyder bare helt fantastisk Mille, og de er virkelig flotte dine collager :-) jeg er også begyndt at netværke med blog damer og sågar gå i strikke klub, det er helt vildt hyggeligt (selvom min søn på 18 sagde aj mor, strikkeklub, hvad har du gang i - det er da kun for gamle damer ;-) hihi

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Mette - Og ja, det er virkelig dejligt hvad det her blogging har ført med sig - jeg nyder alenetid og lave mine egne kreative sager, men sådan en dag, hvor man kan sidde sammen, drikke lidt kaffe og sludre imens man får noget for hånden, det er simpelthen bare SÅ fedt.
   Jeg ville ønske jeg var motiveret til at strikke, men jeg har ikke tålmodigheden ( eller evnerne) så jeg kigger langt efter de mange strikke projekter i blogland og synes en strikkeklub lyder rigtig fedt, især hvis der er kage ;) Det at strikke er jo blevet vildt hipt - det må du forklare din søn :) go aften til dig mette.

   Slet
 8. Det er så hyggeligt at mødes over en god gang krea! :-) Din collage ser meget fin ud. KH K

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Kirsten - ja det er virkelig dejligt - flere af den slags dage, og hurra for de skønne bekendtskaber man kan gøre sig her via blogging-fedt altså! Håber du har en skøn uge. Jeg har slet ikke haft nok tid til at komme ordentligt rundt i bloglandet - så jeg skal rundt og opdateres - håber du har det godt og dejligt på dit nye arbejde :) Go aften til dig. kh mille

   Slet
 9. Smukke billeder af en dejlig dag! I var da vildt gode - er selv ret vild med Lisbeths fine collager!
  Skønt at få nye venskaber her i blogland!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Line, virkelig en hyggelig dag der gik alt for stærkt. Lisbeth laver nogle vildt smukke collager - håber meget at kunne skabe mit eget udtryk, for man kommer nemt til at blive inspireret af hendes meget smukke ting! Jeg synes collager er en vildt fed måde at lave kunst til væggene.
   Tak for din søde kommentar. Og go aften til dig:) kh mille

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...