fredag den 22. februar 2013Jeg har fundet min lejrbålsguitar frem, som jeg fik til min konfirmation. Jeg kan kun få akkorder, men føler mig helt Tina-Dickov-agtig med den i favnen ( eller noget :) ) Og Hector synes jeg er HELT VILDT go, han rocker og rasler - vi er et lille band :)

I dag stod der en lyshåret mor, med høje hæle og store glitter-øreringe (guess who!!), midt på jordbærstuen i vuggeren og græd ligeså meget som barnet. Uf hvor kan det være hårdt, at aflevere sin lille gut - Hurra for overbærerne og søde pædagoger! ;)

Jeg håber I får en dejlig weekend, go' fredag til jer <3

23 kommentarer:

 1. Du ligner også hende Tina D lidt, så hvis du spiller lige så godt, så er det ikke helt skidt. ;-)

  Det er så hårdt at aflevere sin unge til fremmede, men det bliver heldigvis nemmere. :-)

  Hvor er I et sødt lille band. Go weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha - desværre er guitar niveauet ikke helt det samme som Tinas - men det er rigtig hyggeligt :D
   Dejligt at høre det bliver nemmere, det har jeg brug for høre-PYH!!
   Fortsat go søndag til dig :)

   Slet
 2. Tak for din søde kommentar på min blog... og i lige måde. SKØNNE billeder du tager både her og på istagram. Tak for tippet med bloglovin'. Jeg har kun blogget i ca. 1 måned, så er ikke lige helt nede med det der blog-teknik og alle mulighederne i blogverdenen ;o) Men nu er det alligevel lykkedes mig at tilføjet det, det var jo ikke så svært, he he.
  Hav en dejlig weekend med den søde dreng i en LÆKKER strik (wao)!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg selv har også kun blogget i et lille års tid og jeg lærer lidt hen ad vejen - der var en sød læser der også mindede mig om bloglovin - jeg er bestemt ikke nogen haj til blogger skabelonen men bliver mere og mere sikker i den, så spørg endelig løs hvis du har nogle tvivl :) Rigtig go søndag.

   Slet
 3. Hi hi, hvor ser han skøn ud. Kan se hans begejstring stråle ud af ham!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er fantastisk hvad musik gør ved os - synes det er sjovt at se, hvordan lille Hector rocker frem og tilbage hver gang der er noget der minder om musik ( reklamer osv) - ja og dejligt han så også gør det når jeg forsøger mig på guitaren :D Go søndag til dig :)

   Slet
 4. I kunne være en lækker duo på landevejene, er jeg sikker på :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ik :D Håber du har haft en skøn weekend søde Malene!

   Slet
 5. Hihi, hvor ser lille H ud til at hygge sig! Skønt med lidt mor-søn hygge :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja nemlig bare rigtig skønt. Hasse har været på arbejde i to dage, så h og jeg har været alene - det har været rigtig dejligt :)

   Slet
 6. Smukke billeder, og hvor lyder det hyggeligt! Uanset akkorder ser det helt sikkert ud som om, at det spiller 200% :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. hihi - ja jeg ser også lidt koncentreret ud - Hector giver den mere gas - er glad for jeg huskede min gamle støvede guitar i kælderen :) Håber du har haft en skøn weekend :)

   Slet
 7. Nej nej nej hvor er han bare dejlig!!! Skal jeg ikke passe ham en dag ? - jeg er jo helt solgt ;) Og han er jo alt for lækker i den trøje :)

  SvarSlet
  Svar
  1. HA - Ida! Et stk Hector pakket og klar-parat mod din adresse :D Trøjen har farmor strikket- Mads nørgaards trøjer går kun til 2 år, så strikkede hun noget lignende, den er bare rigtig fin :) Kom til at smile stort af din besked:)

   Slet
 8. Fantastisk! Altså det der med "jeg har en guitar i favnen, ergo er jeg Tina Dickow", knap så meget det der med at aflevere børn, der græder (kan jeg forestille mig, for jeg har ingen personlig erfaring) :D

  SvarSlet
  Svar
  1. so true - og min erfaring med det der aflevere noget er også meget lille - men det jeg har erfaret indtil nu er, at det SLET ikke er sjovt.. håber du har haft en skøn weekend - kan se du også har gang i musikinstrumenter - det er bare rigtig hyggeligt :)

   Slet
 9. Så helt viiildt cute han er jeres lille H<3 Kender følelsen af hvor hårdt det er, at aflevere sit guld til "fremmede" mennesker- som de jo er i starten. Uuuuf! Håber det blir nemmere 2. Gang? Seje.... Det blir nemmere fra nu af, og jeres H blir inden længe så helt vildt glad for jordbærstuen- bare vent! Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK for støtten søde KM - jeg havde slet ikke regnet med at jeg ville blive så ked af det, men når han bare krammer sig ind til mig og ikke vil give slip - så er det svært at gå fra ham - så snart jeg kommer ud i bilen er det glemt for både ham og mig, men lige indtil da..pyh :-/

   Slet
 10. Du har overbevist mig! Den klæder dig, den guitar :)

  SvarSlet
  Svar
  1. :) hvor er du sød Mejse, godt du tror på mig- jeg har helt ømme fingerspidser af al den musak:)

   Slet
 11. Sikke et smukt band I ville være Mille <3, Og helt ærligt, du har mindst ligeså meget udstråling som Tina D, det med guitaren må du overbevise mig om en dag:-)
  Vuggestueafleveringer er bare nederen! S er jo 2 1/2 og har stadig hylemorgener af og til:-( Jeg vænner mig aldrig til det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Ninna <3 Vi må snart have en aften med store drinks og guitaren frem :D
   Jeg har også på fornemmelsen at de der tårer der presser på når jeg afleverer ikke forsvinder ( som mange ellers siger) Jeg synes det er SÅ hårdt piv. Jeg skynder mig bare ud af døren :) Håber I får en dejlig weekend når I kommer så langt. kh

   Slet
 12. .. Årh, de der afleveringer kan bare kalde på tårer ind imellem :-/
  PS. Det er en alt for lækker strik han har på! :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...