torsdag den 21. februar 2013

Jeg er helt vild med origami, det er de fineste ting man kan folde i papir. Til jul lavede jeg en trane-uro til søde Anne - og jeg hyggede mig med at folde alle de små traner! - Jeg er faktisk igang med at lave en mere, jeg synes de er så fine.
Til krea- messen i Vejlby Risskovhallen var der en stand, hvor origami-entusiaster viste, hvordan man folder smukke ting i papir. Hvis foreningen foldning.dk's base lå tættere på, var det bestemt lige noget for mig :)

21 kommentarer:

 1. Det ser godt nok også fantastisk ud!

  SvarSlet
 2. Sikke nigke flotte ting. De traner på sidste billede er helt vidunderlige...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Camilla, em har jeg selv lavet, de er ikke så svære. Jeg har lært at folde dem af en veninde i Kina - jeg synes det er rigtig fine :)

   Slet
 3. Wow det ser lækkert ud! Jeg drømmer også om at få (tage) mere tid til at fordybe mig f.eks. i origami :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ville også gerne kunne folde flere ting end traner og æsker. Jeg synes faktisk at det er svært - det kræver tålmodighed og præcision- go weekend til dig!

   Slet
 4. Wow det er virkelig flot alt det du har lavet! :-)
  Kh Sabrina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sabrina - Jeg har nu ikke lavet det hele, kun tranerne, resten kan jeg desværre ikke tage æren for, men jeg synes også det er helt vildt flot :)

   Slet
 5. Er helt vild med billede nr.5! Den ser bare flot ud, med SÅ mange detaljer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den synes jeg også er smuk og papiret er flot. Jeg lærte at lave den på billede 1, det er en "sommerfuglebombe" - når man kaster den op i luften deler den sig i mange små dele, det ser rigtig fint ud - Jeg har bare ikke villet gøre det for jeg er i tvivl om, om jeg så kan samle den igen :D Go weekend til dig sandra

   Slet
  2. Der er flere billeder på http://papirfoldning.dk/da/UgensFold/2008-42.htm. Prøv at klikke på de dalende sommerfugle (kommer ned fra oven efter få sekunder). Der er også link til foto-samlevejledning.

   Venlig hilsen Hans

   Slet
 6. Åhh vi er også bare så glade for den. Den har faktisk fået lov at hænge i stuen fordi den bare er så pæn!! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det betyder bare rigtig meget for mig at du er glad for den søde anne, jeg synes også traner er så fine :) Rigtig go weekend til jer og lille A ;)

   Slet
 7. Sikke mange fine foldede ting. Er ret vild med tranerne - fine farver og mønstre, fine folder og så alligevel enkelte, det er lige mig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg er også vild med traner. Papiret til tranerne har jeg fået af min søster, hun havde været på messe og købt RIGTIG MEGET smukt papir til mig, to store mapper - så der bliver foldet løs af traner herhjemme :D

   Slet
 8. Åh jeg gad godt at jeg kunne folde dem på billede to, de kunne liiige hænge på min gren i vinduet :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er super fine og enkle - dem er jeg også ret pjattet med ;) Go weekend til dig Libeth

   Slet
 9. Det er virkelig fantastisk hvad der kan foldes af papir - jeg gad godt være helt vildt sej til det, måske man skulle øve? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg gad godt være god til det, men kræver meget øvelse og jeg synes det er svært - Jeg kan nemmest finde ud af den slags, hvis jeg får det vist, så tror ikke jeg kan finde ud af det ud fra en bog med billeder. Synes bare det ser vildt flot ud! :)

   Slet
 10. Hej Mille (og I andre)
  Tak for den fine omtale. Vi holder mest til i København og omegn, men vi ville gerne komme mere i Jylland. Hvis I kan komme med en anledning, er i hvert fald Troels og jeg lydhøre (det var os på messen, sammen med Teis fra Silkeborg).

  Og der er rigtig mange modeller som ikke er vildt svære :-)

  God foldelyst,
  Hans

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Hans - Tak for din hilsen - jeg tror bestemt vi er flere, der kunne være interesseret i et lille foldekursus- på disse kanter - hvis det er til at skaffe lokaler og booke jer til at komme, vil jeg måske kunne samle interesserede kreamennesker:) Vi kan eventuelt lige skrives ved vedr. det på mail. vh Mille
   helogaldelesblog@gmail.com

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...