tirsdag den 6. november 2012

JEG HAR SYET EN KJOLE MED NITTER!
~Tadaaa - et styk efterårskjole til mig!~

I går syede jeg en efterårskjole i meleret bordeaux-farvet stof. Helt enkel, til over knæet og med lange ærmer. Stoffet er sort på bagsiden, så jeg har bare vendt det om til den runde krave. Nitte-maskinen har jeg engang slæbt hjem fra Kina. Den vejer et ondt år, og jeg mener faktisk, at jeg måtte kassere et par udtrådte converse sko og et par magasiner i lufthavnen, for ikke at have overvægt. Men det var besværet værd! - Den er til stor hjælp, når der skal pyntes 50-60 nitter fast på en krave. :)


Go' tirsdag til jer - Lille H og jeg er inviteret til aftensmad hos en veninde!

Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

30 kommentarer:

 1. Lækker kjole! Fin krave - dén maskine havde jeg også slæbt med mig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Trine - jeg er allerede glad for kjolen- det er en enkel model jeg gerne vil sy flere af:)

   Slet
 2. Meget misundelig over den der nittemaskine! Og ... Fed kjole!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og ja den er slet ikke dum- jeg ha ikke fået brugt den så meget, men efter jeg nu syede kjolen har jeg lyst til at lave mere med nitter- jeg har mange slags nitter liggende i både sølv og guld :)

   Slet
 3. aaarmen du er så sej! Lækkert billede af dig:) Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er sød!!;) ja jeg er jo lidt genert foran det kamera men ind imellem skal det vidst til:)

   Slet
 4. Wauu... Smækkede du lige den sammen på en eftermiddag...? Beundrer dine evner, den er super fin :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Tina - den er nu meget enkel- det var nitterne der tog tid og helt lige blev de heller ikke men altså pyt! ;)

   Slet
 5. SÅ fint altså Mille du tryller det ud af ærmet! Gad godt bare have en snert af dine evner:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha søde Mille- den her model er lige til at gå til - så ikke så meget trylleryl- men en mand der tager sig af et stk baby, friskbrygget kaffe og så kører det;)

   Slet
 6. FEDT!!!! Kan godt forstå du slæbte maskinen hjem og ofrede noget for den, det er super fedt at have noget godt værktøj og gode maskiner...syns faktisk den ligner den jeg har til at lave tryk knapper og snørehuller, måske man kan købe en indsats der kan lave nitter??

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er nemlig skønt at have værktøjet i orden når man kreahygger-.så bliver ideerne ikke begrænset :) ja mon ikke man kan skifte indsatser- jeg kan i hvert fald skifte til større nitter :) maskinen har ligesom en arm man bøjer nedad... Hvis det er den samme skal jeg se om jeg kan finde flere indsatser så jeg også nemt kan lave trykknapper ;) det næste skønne arbejdsgrej som jeg gerne vil eje må være en maskine til at betrække knapper ... ;)

   Slet
 7. Du er satme så sej Mille!!!!

  SvarSlet
 8. En lækker kjole og en lækker model :-) Som mændene siger: man skal ikke gå ned på udstyr. Det må jo også gælde os, ik?
  Ha en god dag.
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. So true Line !!;) enig!! Og tak ;) go aften til dig også;)

   Slet
 9. EJ! Hvor er den fin Mille. Og lækker, det er du. Kram fra Mikka

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind Tak søde Mikka :) glæder mig til vi skal ses!

   Slet
 10. Så fiiiin. Du er godt nok sej til at lave anvendelig ting til dig selv :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne - dejlige søde ord fra en der også er sej til at få noget krea fra hånden;)

   Slet
 11. Den er super fin med krave og nitter! Sådan en maskine gad jeg også godt have! Hvilket mønster har du brugt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Mønsteret er fra stof og stil- et gammel et- hvor jeg blot ændrede ærmerne og satte kraven på- meget enkel og ligetil:) stoffet kostede kun 30 kroner- i sådan nogle restbunker- så det er samtidig en billig kjole:)

   Slet
 12. Wauw hvor er den altså flot! Og det samme er modellen! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Marie - modellen er ikke meget for at være med- jeg er jo lidt genert:)

   Slet
 13. Wauw Mille, hvor er den smuk! (dig ligeså ;)) Virkelig fin kjole, og lige min stil. Suk, den er fin!

  KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Tine- jeg er også blevet ret glad for den:) det er dejligt med et syprojekt der er nemt og til at gå til og hvor resultatet bliver som man gerne vil have det:)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...