fredag den 9. november 2012

Æble-ammenam!
Forleden faldt min veninde og jeg over en artikel om små æbler, store æbler, søde og sure æbler og fik ustyrlig lyst til, ja, æbler :) - Derfor blev en pose æbler hurtigt omsat til et  fad med sprødt æble-kanel-lækkeri! ;)
It may not be pretty, men det smager helt og aldeles FANTASTISK!

Så nemt er det:
En go' stak æbler skrælles og skæres i tern og puttes i et fad
Der drysses lidt sukker henover.
100g margarine, 100g mel og 50g sukker smuldres sammen og fordeles over æbleternene
Strø kanelsukker henover 
I ovnen, 200 grader i 45 minutter.
ADVARSEL - Køkkenet får en vild duft af kanel og æble-guf!
Serveres lunt med lidt flødeskum og kaffe ;)

One apple a day keeps the doctor away- muuuligvis ikke når det er fyldt op med smør, sukker og fløde, men alligevel!;) Uiimm!

4 kommentarer:

 1. Det er også min æblekage favorit. Får helt lyst til den lige nu... Faktisk er opskriften et af de mest læste indlæg på bloggen.:-) Jeg tilføjer nogle gange havregryn til crumble dejen og spiser creme fraiche til.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er altså bare helt vildt godt- jeg lavede det også til mødregruppen en dag og det er en sikker vinder på uim- skalaen:) tak for tippet med havregryn, det prøver jeg:) go søndag aften til jer- håber i har haft en skøn weekend- her har den stået på hygge med hele min store familie:) Kh Mille

   Slet
 2. AJ for pokker. NU får jeg da klart lyst til æblekage og flødeskum og kaffe:-) Uhmmm hvor ser det godt ud. Efteråret er så perfekt til den slags kager/desserter

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er- og havde jeg ikke guffet alverdens sukkerindholdigt denne her weekend- så kunne jeg også godt lige smække en søndags portion i oven på nul komma fem:) go søndag aften til dig Karina :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...