mandag den 27. august 2012

Et par dage i sommerhus!

 
Lille H og jeg har været et par dage i sommerhus med mine forældre. Det gjorde rigtig godt for krop og sjæl, at gå lange ture ved vandet. Sidde i en sofa og læse blade og bare råhygge uden at skulle noget som helst!

Og hov, imens vi var afsted rundede bloggen 50 faste læsere. Det er jeg bare SÅ stolt og glad for! Tusind tak fordi I har lyst at læse med! Jeg må straks finde på en give away til én derude bag skærmene. For det skal da fejres! :)
Er du fast læser af bloggen - men ikke tilmeldt webstedet, så kan du gøre det i højre side og/eller skrive en lille kommentar, det gør mig nemlig rigtig glad :)

12 kommentarer:

 1. Dejlige billeder!!! Og fantastisk m en ny tegning! Må jeg foreslå at du sætter en sådan på højkant . Dem er jeg vist ikke den eneste der ville blive LYKKELIG for at eje en af

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var bare den fineste tur - vi måtte en enkelt gang løbe i ly i regnvejr, men det var faktisk også lidt sjovt og hyggeligt. Du har ret, måske jeg skal have en tegning på højkant, så skal det bare lige være den helt rigtige:)

   Slet
 2. Sikke fine sommebilleder!
  Er helt vild med dine fine tegninger- de gir mig lige et lille smil på læben!

  Bedste hilsner Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak mette. Tegningerne er noget jeg sidder og leger med for tiden, jeg prøver at grænske min hjerne for små nye illustrationer. Jeg synes det er hyggeligt at sidde med. Tak for søde kommentar:)

   Slet
 3. Skøønne billeder- det var en superdejlig uge! Og så lige det lille tip: Vær altid klar til små nye eventyr!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var den bedste uge, der gik alt for hurtigt. Hector og jeg er altid klar på eventyr ;)

   Slet
 4. Jeg er også helt vild med dine tegninger - og med dine billeder. Du har i det hele taget virkelig sans for at illustrere hverdagens og livets situationer, hvis man kan sige det sådan. Det lyder lidt højtravende, men jeg håber, du forstår ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Janne, dine små hilsener og kommentarer betyder meget. Er så glad for du kigger ind :) Vi tænker på dig og glæder os til at se dig og høre om DIT eventyr!

   Slet
 5. Hej Camilla!
  Kom lige forbi. Helt&aldeles skønne og dejlige billeder. Dine vinkler er super og specielle. Du er en dygtig og kreativ fotograf - og tegner. Også de små tilhørende tekster er dejlige.
  Kærlig hilsen,
  Kirsten, moster

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Kirsten - Det med billederne øver jeg mig på hele tiden og elsker at finde smukke motiver i hverdagen. Og tegningerne, det er aftenhygge, når lille Hector sover og fjernsynet alligevel bare viser plim-plim. :)
   Knus til jer

   Slet
 6. Sikke flotte billeder, du har taget.
  Du er velkommen til at kigge forbi min blog, hvor der i øjeblikket kører
  3 give-aways, bla. fra tante Grøn.

  SvarSlet
 7. Hvor ser det hyggeligt ud, og tillykke med de 50 faste læsere(:

  Du er velkommen til at kigge forbi min blog og min give away, hvor man kan vinde et gavekort på 200kr(: Du er også velkommen til at kigge forbi min anden give away, som kan findes i venstre side af min blog(:

  http://dyreglad-pige.blogspot.dk/2012/08/give-away-nr-11.html

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...