torsdag den 30. august 2012

En lille stribet jakke!

Lille Hector er blevet 5 måneder og blev i fredags vaccineret - Og han har været syg lige siden. Stakkels lille fyr. Så vi har haft et par stille dage så han kan komme til sig selv igen. Jeg har syet en lille jakke til ham. Jeg fandt stribet stof og mørkt fleece i en fin stofbutik i Odder. Og så har jeg taget udgangspunkt i grundmønsteret fra "børnetøj 0-3 år" og rettet det lidt til i forhold til jeg gerne ville have elastik-løbegang i ærmerne og i hætten. Jakken er stadig lidt for stor til ham, men tror den kommer til at passe perfekt om 2 måneders tid :)
Jeg har selv lavet tittekanter i hvert ærme, ved at folde stoffet rundt om noget kraftigt garn, det fungerer fint. Jeg har noget armystof liggende og påtænker at sy en mere med et råt udtryk:)
- Nu håber vi lille H bliver rask til weekenden for vi har en masse dejlige planer!

Googler man "sy anorak"-billeder,kan man se, at der er syet flere anorakker her i blogland - Mønstrene minder om hinanden, men med forskellige udtryk. Hvis I også har lyst til at sy en anorak, er der masser af inspiration at hente. Se fx den her, der er Shiny og sød fra Mother-blogger. Denne seje sag fra Lutter Idyl. En anden mælkestribet lækker-sag fra Hyggefabrikken og en sød forårsmodel fra badelma-badutski. Og så mange mange flere.. :)

23 kommentarer:

 1. Hvor er den fin. Og lækker lille detalje med H'et:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne, jeg stod med en lille neon strip til siden af anorakken og tænkte at den ide er fin men også meget set og så kom ideen med det H'et i stedet :)

   Slet
 2. Hold nu helt op hvor er den bare ÜBER skøn den anorak! Wow han blir da bare så smart her i efteråret!!!
  Øv, at han har været syg efter vaccinationen:/ Håber han allerede er på toppen igen:)

  KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er så SØD - Tusind tak :) havde lidt problemer med at graduere mønsteret, så håber håber håber at den sidder som den skal når han bliver lidt større, men det var faktisk sjovt at sidde og tegne lidt mønstre ;)
   Jeg kan godt sige dig han har været syg Hector- meget lille og utilpas, men tror han er i bedring nu, heldigvis. Kh mille

   Slet
 3. Ej, hvor er den bare gennemført fin:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Karen - det er så dejligt med børnetøj, der skal ikke meget til, så bliver det fint pga de små størrelser :)

   Slet
 4. Hvor er den skøn - med fine fine detaljer.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 5. Den er virkelig flot. Og det er fedt at se et mønster med nye øjne. Tittekanterne og særligt h'et gør den top-fin. Og mælkedrenge strib fungerer altid i min verden.:-)

  Får helt lyst til at sy en girly version til Agnes. Har du også lynlås i som mini a ture? Synes at kunne skimte en detalje ved ryggen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Glemte helt at ønske god bedring med ham fordi jeg blev så optaget af jakken ;-)

   Slet
  2. Tak Maiken - Jeg fik også lyst til at sy flere forskellige modeller, men hvor mange jakker skal man egentlig bruge, når barnet er et halvt år!!?:) Så jeg skal måske bare give mig i kast med andre projekter. Der er mere af det stribede stof, så tror også et par små drengebukser ryger i maskinen en af dagene..
   Ja, jeg fandt mange billeder af forskellige anorakker der alle havde en eller anden form for åbning enten i siderne, bagtil eller foran, så tænkte det nok er mest praktisk..:)

   Slet
 6. Altså Mille, bare jeg havde en tiendedel af dine krea-talenter - det er jo helt vildt, hvad du kan! Ej, hvor er den bare top nuser - lige præcis som lille-h. Håber han er blevet rask, det lille myr. Og så har han lært at rulle om på maven helt uden tantes heppen?! Dygtig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde søde Janne - og havde jeg bare en lille del af dine talenter... Mon man kan bytte lidt hist og her...!?:) ja lille h ruller, du skal komme hjem og se det, det er stort og han er helt stolt kan man se:) onklen troede ikke på det og så ville han selvfølgelig ikke da det stur stur nummer skulle fremvises- dog blev det bevist in the end :) knus knus søde

   Slet
  2. Haha, nej man skal heller ikke sådan bare rulle rundt på kommando! Godt at han allerede har lært det ;-)

   Tak, ja det kunne være snedigt, hvis man kunne bytte eller dele ind imellem. Men der er jeg jo heldig, jeg måske kan få glæde af dine talenter ind imellem, det er nok sværere for dig at få udbytte af mine! :)

   Onklen har for øvrigt lige skrevet, at han er nået vel frem efter en lang, lang tur (25 timer i bussen). De har ikke wifi på hotellet pt, men der arbejdes på det, så vi forhåbentlig kan komme i kontakt med ham, mens han er derovre.

   Glæder mig til at se jer, når jeg er retur. Mys til jer alle 3

   Slet
 7. Hold nu op, hvor er den lækker!
  - og så fandt jeg også vejen til din fine blog :)

  Håber lillemanden er kommet sig ovenpå vaccinationen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor dejligt Sara og tak- lad os blogges ved:)

   Slet
 8. Hold op hvor ser den bare mega prof ud Mille!!!!
  Sikke evner :)
  Mega lækre detaljer, elsker også det lille læder H

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak libbie jeg er blevet helt hooked på at sy mere tøj til min lille bøf- det er faktisk meget hyggeligt:)

   Slet
 9. Hvor er den blevet gennemført skøn, Mille! h'et er perfekt - elsker den!
  Kram
  Margrethe

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Margrethe - ja det var den rette løsning!;) glæder mig til at se dig snart! Knus

   Slet
 10. Kære Mille.
  Tak for henvisningen til min blog. Sjovt hvordan man uafhængigt af hinanden kan få de samme ideer. Men anorakker i mælkedrengstof er vist også lidt en klassiker. Er helt vild med dine gennemførte detajle :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sofie og hyggeligt du kiggede herind også- vi blogges ved!;)

   Slet
 11. Utrolig fin jakke, jeg er dybt imponeret! Fine detaljer den har, og heldig søn du har ;-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...