lørdag den 19. maj 2012

Et hjerte af guld!

Forleden fik jeg en kuvert med det sødeste kort med et "tillykke med din lille søn" og vedlagt var disse to smukke smykker. Giveren er en dame, der bor i nærheden af min søster, og som gennem de sidste par år er blevet som familie for min søster.
Hun er et ganske særligt lille menneske, der ikke er som alle andre - hun har virkelig et hjerte af guld.
Hendes hjem har mange små specielle detaljer, og jeg har på fornemmelsen, at hver eneste lille ting har en historie. Jeg selv har kun mødt hende et par gange, men forstod med det samme, hvorfor min søster er så glad for deres venskab, og jeg faldt pladask for hendes person og måde at tænke på.
Jeg blev meget rørt over kortet og de fine smykker - De betyder allerede alverdens for mig..

2 kommentarer:

  1. Det er da også de fineste smykker, jeg længe har set. Den slags smykker kan man slet ikke købe sig til. Og historien og omtanken bag er bare endnu mere værd.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det er! - for ca et år siden var vi rigtig uheldige at have indbrud og tyvene stjal alle mine smykker (vræl) og man kan købe meget fint men det er noget ganske særligt at have smykker der har historie. Kæden er ca 100 år gammel og det kan man nemlig ikke bare købe sig til.

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...