fredag den 18. maj 2012

Et besøg værd!

Jeg har besøg af min søster og vi hygger med alt, hvad sådan en "søstre-weekend" bør indeholde. I går var vi på kræmmermarkedet på Tangkrogen, og det var rigtig hyggeligt at dase rundt med en hjertepose fuld af snolder og kigge på alt mellem himmel og jord. Kræmmermarkedet er en blandet landhandel og noget er bedre end andet - men jeg fandt da en fin bøjle og en lille brevkasse..

2 kommentarer:

 1. Hold da op en skøn blog du har dig her!!!!
  Tangkroen!!!? hvor dælen ligger det tænker jeg :)
  Sikke nogen skønne lopper :)
  Jeg hopper med her har slet ikke set nok!!
  Tænker skøn baby, fede ballerinaer, skønne kager osv osv
  vh Libbie

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Libbie
   Tusind TAK - din hilsen gør mig bare SÅ glad.
   Den fik mig ind på din fine blog - og kan se du også er vild med lækre lopper. Dit Sikker Hansen tryk er rigtig fint og gule birkenstok er lige mig - så vi blogges helt sikkert ved :)
   Kh Mille
   Ps Tangkrogen er et område tæt ved vandet i Århus, men kræmmermarkedet er kun en gang om året.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...