lørdag den 21. april 2012

SUR PÅ DEN FEDE MÅDE!

Argh... Vi er i gang med et byggeprojekt på dukkehuset, hvor vi nu for 3 gang er blevet brændt af af det samme firma. I dag må jeg ringe til dem og skrue bissen på. Jeg er ret sikker, som i HELT sikker på, at jeg ikke får noget ud af at råbe og skrige og te mig tosset, så jeg vil forsøge at være "sur på den pæne måde".
Wish me luck!  

Billederne er selvfølgelig motiver fra Kinas land! ;) 


Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

2 kommentarer:

 1. Held og lykke, Mille! Hvad bilder de sig ind? De bliver jo ved med at love jer det ene og det andet. Fy! Er sikker på, at du kan give dem tørt på - på den skarpe men civiliserede måde ;-)

  Kh. Janne

  P.S. Gode illustrationer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for støtten søde Janne :) Ej hvor bliver det godt når projektet er færdigt! SÅ godt!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...