onsdag den 18. april 2012

HJEMMESTRIK - TO DRENGETRØJER ER BLEVET TIL!

~ Jeg har begået to trøjer til H - er faktisk ret stolt! ~

Da jeg hverken har specielt meget tålmodighed eller store strikkeevner, er jeg faktisk ret stolt af disse to små trøjer, jeg netop har strikket til min lille drenge-rullepølse. Jeg startede ud med strikkeopskrifter, men opgav at følge dem, og det blev til sidst lidt "ud af hovedet"- arbejde. Den garvede strikker vil derfor kunne finde mange fejl og måske endda helt nye strikke-metoder :)  Pyt - Jeg glæder mig til den lille fyr kan passe trøjerne.

Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

2 kommentarer:

  1. de er virkelige fine! stolt kan du med rette være! det gør det jo bare mere fantastisk at lille H, skal have dem på, når det er selvgjort :D

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...