onsdag den 14. marts 2012

ET RUNDT VINDUE MED FARVET GLAS - EN BETÆNKSOM GAVE!

 ~ Den fineste gave fra en der kender mig godt ~

Jeg har ALTID elsket runde vinduer. Hver gang jeg ser en bygning med et rundt vindue må jeg stoppe op. Der ligger et smukt og kantet funkishus tæt på hvor vi bor, og det har hele 2 af slagsen, det giver en perfekt kontrast.

Forleden kom en af vores gode venner forbi, og med i favnen havde han det her fine vindue. Er det ikke flot?
Det er gammelt og slidt, men glasset er intakt. Jeg drømmer om, at det kan få en plads et eller andet sted her i dukkehuset. Jeg synes, det er den bedste og mest betænksomme gave, man kan få foræret på en almindelig mandag!

Dejlig dag til jer! 


Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

4 kommentarer:

 1. Jo, det er virkelig flot!! Også en rigtig fin blog, du har. Glæder mig til at følge med :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maria, I lige måde! :)
   Det er helt nyt for mig at blogge, det er en hel ny verden, men hvor er det hyggeligt!

   Slet
 2. Hej Mille.
  Smukt smukt vindue.
  Jeg glæder mig til at følge med her hos dig og ønsker dig alt mulig held og lykke med den forstående fødsel.
  Kh. Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Malene
   Mange TAK - jeg er i uge 41 i morgen, så mon der ikke snart sker noget? Jeg er spændt og også en anelse nervøs :)
   Kh Mille

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...