tirsdag den 3. oktober 2017

EFTERÅRS-POTPOURRI!

~ Mine plys-"pusser" fra Kina er fundet frem ♥ ~

Jeg har vidst nævnt det før - men efteråret er min yndlingsårstid, og jeg glæder mig, til træerne for alvor skifter farver og danser og drysser i vinden. En væg er blevet malet, jeg har lavet blommemarmelade og vi har gået tur i Dronningens have. Jeg sørger for ikke at have aftaler på de uger, jeg har Hector. Når han er hjemme, er der fokus på nærvær og tid til at bygge Lego, snakke om børnehavelivet og bare være. Uanset hvor mange filtre man putter henover billeder, må jeg indrømme, at det er hjerteknusende hårdt at undvære og savne og tælle ned... - men Hector er sej - den sejeste (og sødeste) lille sjæl, jeg kender! 


Dejlig aften til jer,

~ Efterårsaften med kaffe og candyfloss skyer ~Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram2 kommentarer:

 1. Smukke billeder under alle omstændigheder - og selvom det må være uvirkeligt hårdt er det altid godt at have noget, at tælle ned og se frem til♥️

  - K

  SvarSlet
 2. Min Victor var blot 6 måneder da jeg flyttede fra hans far. For nogen tid siden havde de om skilsmisse i skolen hvortil Victor svarer:"Jeg har jo aldrig prøvet andet....."
  *mega klump i halsen*
  For nej det har han ikke og jeg kan på ingen måde rette op på "skaden". DET gør ondt.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...