søndag den 9. marts 2014

HYGGE - IS THAT FEELING YOU CANNOT TRANSLATE!














Foråret er her! :D Det har gjort weekenden farverig. Vi har daset rundt med morgenhår og i morgenkåbe, været i svømmehallen, haft hænderne en del gange i en kagedåse og nydt at skulle absolut intet end bare "at være". :)

- Og så har vi været heldige at få en pakke med posten, og har i weekenden testet liflig økologisk saft fra Grønne Gaarden. - 3 frugtvarianter, hyld, tranebær og æble, alle med autentisk sommersmag og uden tilsat sukker, det var lækkert. Hyldeblomsten er sød, men let - det er min favorit!

Det er helt magisk, når man vågner til solstråler gennem ruden, når havedøren kan stå åben, og det endelig er solbrilletid. Folk smiler - det er skønt.
Håber I har nydt en dejlig weekend - Go' søndag aften til jer <3











Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

8 kommentarer:

  1. Haha, det sengetøj havde jeg, da jeg boede hjemme - fik lige helt flashback til børneværelset derhjemme <3 Generelt skønne stemningsbilleder, som altid (:

    - Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. Hvad kan man også få det i sengetøj ??- jeg må straks se om jeg kan få det - jeg er faldet pladask for printet - det er så sødt :) Tusind tak for dine søde hilsener Anne, du gør mig så glad - håber du nyder foråret <3

      Slet
  2. Du er så god til at indfange stemninger... smukke billeder

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak for din skønne hilsen - det betyder meget! Go aften til dig :)

      Slet
  3. Dine billeder er rene humørbomber! Uendeligt fint :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for dine søde ord Rikke <3 Håber du har en skøn uge.

      Slet
  4. Ja, det er noget så henrivende, når forårets første solstråler rammer en.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er det nemlig - humøret kommer i superligaen og bedst af det hele er det lyst når jeg kører på arbejde og sørme også når jeg kører hjem - jubi ;) Go aften til dig.

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...