lørdag den 13. april 2013
Jeg har vundet det her smukke grafiske kamæleon-print i en giveaway inde hos Julia. Er det ikke fantastisk?? - Det er fra Caroline Sillesen, der laver de flotteste illustrationer! Jeg er fuldstændig overdrevet glad for det, det passer perfekt ind hos os! - Farven har den helt rigtige støvede mintfarve og jeg er vild med de små detaljerede udskæringer. Jeg skal have fundet en ramme der passer - jeg tænker, at det bliver en lys træramme, og så skal printet pryde vores væg i det lille nye badeværelse, som vi lige nu knokler med at bygge! :)

10 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja den er virkelig fin og farven kan ikke gengives på et billede, jeg synes den er så smuk irl :)

   Slet
 2. Neeeeej, hvor er den fin ;) Jeg glæder mig til at se den i ramme og det hele. Måske kan jeg blive lidt inspireret.

  Min kommer ikke op at hænge, før jeg er flyttet - det bliver så spændende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg opdaterer helt sikkert med et billede når først den kommer op - og det må du også gøre - hvornår skal du flytte?

   Slet
 3. Den er så fin! Er sikker på, at den passer godt ind hjemme hos jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt perfekt - uden at kunne sætte mig på den farve alene, så kan jeg godt sige ligeså stille at det er en millefarve ik :D
   Håber du har haft en skøn weekend <3

   Slet
 4. Heldige asen - nøj, hvor er den flot!!! Hende skal jeg altså se mere fra! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja VIRKELIG heldig, jeg gik i Kbh og havde netop beundret billedet i en butik og kort tid efter fandt jeg så ud af at jeg var den heldige - blev bare SÅ glad! :)

   Slet
 5. Stort tillykke, den er så smuk. Hvilken fryd at pryde sin væg, med så dejlig en grafisk skønhed, ha en rigtig dejlig uge

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette - nogengange har man lov at være heldig, og jeg er bare SÅ glad for at det blev min tur ved dette print , hun er virkelig dygtig Caroline Sillesen!! Jeg håber også du får en dejlig uge <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...