fredag den 16. december 2022

DECEMBERGLÆDE!

December har bragt mange kolde og mørke dage med sig - næsten så jeg har måttet lede lidt efter alle de glade ansigtsfolder, men herhjemme har vi varmet os på gløgg, smørdej, fine julekoncerter og tid sammen med dejlige mennesker. Jeg håber, I også har fanget julestemningen, og ser frem til magiske dage. 

Det er lidt tid siden, jeg har skrevet herinde, men jeg fik en mail med et blik over, I stadig er mange der kigger herind - Det gjorde mig helt hjertevarm og glad. TAK Jeg har så meget jeg gerne vil fortælle jer om, hvis hverdagens rock'n roll ellers tillader det. - Nu åbner jeg op med disse decemberglimt, og vil ønske jer alle en knusdejlig og glædelig jul med jeres kære. 

Til vi ses 

~I skrivende stund sidder jeg i skæret fra vores lillebitte juletræ. - Drikker kaffe og nyder en fridag. ~
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...