søndag den 12. august 2018

EN LET CHOKOLADEFARVE!


Godmorgen til jer og til en søndag med skyer og lavere temperaturer. I går trak jeg for første gang i længere tid i en trøje og lange bukser. Min veninde og jeg drak strandvin på Djursland - indtil tidevandet havde skjult stien, vi var kommet fra, og vi gik i 40cm vand hjem - koldt og vådt men ret hyggeligt!

Jeg fik lyst til at vise jer min nymalede væg i min entre. Sammen med grå skyer og tidlig efterårsfornemmelse brænder det i mig for kreaprojekter. Jeg malede væggen i sommerferien, før var den støvet grøn, den nye farve giver en mere rolig og rar fornemmelse til rummet. 


Farven minder mig allermest om den brune farve i 3farvet is - lige der når vaniljeisen og chokoladen smelter en lille smule sammen. - En klassisk børnedessert til fødselsdage da jeg var barn. Det stemmer ret godt overens med de mange 90'er tendenser, der i sidste uge var gennemtrængene på modemessen i KBH. 'Take That' i højtalerne og stropkjoler i mange afskygninger. 


I dag kommer Hector hjem - vi skal dynedase og gøre klar til en ny hverdagsuge. Han skal nemlig starte i skole i morgen. Mit lillebitte menneske skal starte i skole...! Det er ret vildt, men han er helt cool, jeg er helt cool, endnu i hver fald! :)

Dejlig søndag til jer, 


Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

2 kommentarer:

 1. Dynedase - ahh, det kunne jeg også godt snart trænge til.
  Jeg er vild med farven og dine mange, fine præg på jeres smukke hjem. Jeg får helt lyst til at male med farver, og jeg er ellers godt træt af at male ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. De farvede vægge er bare lidt sjovere at male - jeg spår den her lille entrevæg får et tykt lag af forskellige farver over de næste mange år - den tager ikke så lang tid at male og rummet forandrer sig - men lige nu er den helt perfekt. :) Klem til dig søde Malene

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...