søndag den 8. juli 2018

360 GRADERS UDSIGTSMAGI!

~ Picnic og gåtur i Mols bjerge ~


Solen, varmen, en Kinatur og udeliv har holdt mig fra tastaturet, en lille offline pause, men jeg er lige her, og håber alt er varmt og rart hos jer.


I skrivende stund sidder jeg hos min veninde med et glas hvidvin - hun står i køkkenet og forkæler mig med sommermad. Vi har været på eventyr i Mols bjerge i dag - 11 km rundt i et knastørt og bakket men smukt terræn. Billederne måtte foreviges i det her lille hjørne af Internettet, jeg er nemlig fyldt med boblende energi. Det var tiltrængt med en lang gåtur, hvor stien var snørklet og usikker, hvor vi ikke helt kendte vejen, og hvad der gemte sig ved næste sving. Det er sundt for mig, faktisk sådan helt generelt.
Jeg har haft en uges ferie med Hector - i morgen venter dage på kontoret, inden jeg igen kan summe hen i to ugers sommerlykke. Dejlig aften til jer!
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...