onsdag den 7. marts 2018

KULTUR, KREATID OG EN MASSE CHOKOLADE!

~ Ready, set, go! ~

Der er dømt tidlig påske af chokolade-forkælelse til at modstå travle og kolde dage. Jeg har en Kinatur i vente snart, og mine hverdage er derfor pakket med tankedrys og farverige streger. Der er heldigvis også tid til tosomhed og filmhygge med Hector - og kultur og kreatid med dejlige mennesker.  


~ My Heartache Brings All the Boys to the Yard ~

En sushidate og teatertur med min søde veninde Julia, fik mig i sidste uge ud af mit hamsterhjul - En virkelig fin og tiltrængt aften!


~ Come sit a little closer  ~

Hector og jeg har skrabet sne til den store guldmedalje - og bygget en iglo af vores snebunke. Han mente vi skulle sove derude. - Problemet var så bare, at vi desværre ikke kunne være derinde samtidigt - meget meget ærgerligt!.. :) 


~ Workshop med krea-dimseri ~

Jeg har været til glimtende fødselsdag og workshop hos fineste Louise. De sidste par år har Louise og jeg været til forskellige workshops sammen - nu har hun skruet op for pyntevolumen og holder sørme sine egne, hvor man kan pynte og dimse og stråle og glimte. - I kan læse mere om det hele lige HER


~ Denimjakke med pailletter ~

Kaffe, krea og masser af snak - sådan en eftermiddag flyver af sted. Jeg tilføjede guldknapper og pailletter på en denimjakke - sådan lidt inspireret fra trylledragten i Busters verden - den glimter i gråvejret!  

Jeg håber, I har en dejlig uge 
~ Jeg mangler kun en trylleremse! ~

Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...